2777
2789

من ویارم خیلی بده فولیک اسید خوردنمو افت فشار و بالا آوردنم یکیه!دکترا میگن فولیک اسید بخورم چون برای رشد نخاع بچه لازمه

آخه مگه قدیما مثلا زمانی ک مادرم منو باردار بوده همچین چیزی بوده؟ماها اسید فولیکی نبودیم مگه خل شدیم زبونم لال ک این بچه هم خل بشه

دلیل دیگه ای برای انداختن اسید فولیک هس؟میخوام دیگه نندازم نظرتون برام ارزشمنده🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما مادرت اسید فولیک میخورده مگر این ک روستا یا جای دور افتاده بودین ک دسترسی ب بهداشت اینا نبوده ۳۰ الی ۴۰ سالی میشه میخورن خانمای باردار

میتونی از فرم های دیگش استفاده کنی مث فولات ولی حتما بخور

در ضمن قدیم همه چی طبیعی بود و ویتامین داشت غذاها ن مث الان فقط شکم پرکنی باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

همه دکترا میگن باید بخوری.من پسر دوممو که باردار بودم نفهمیده بودم باردارم ۳ماه نخورده بودم.به دکترت بگو قرص های متنوعی بنویسه که توشون اسید فولیک هست ببین با کدومشون سازگار تری

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

غذاهای اون دوره رو با این دوره مقایسه میکنید

الان هوایی که تنفس میکنیم هم کثیفه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

عزیزم قدیما نه جنین پایین بود ، نه سونو ان تی میرفتن ، نه غربالگری ، نه سرکلاژ میکردن ، خب دوره تغییر کرده برای بچه های الان با بدن های ما و غذاهای ما این لازمه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

حتما مادرت اسید فولیک میخورده مگر این ک روستا یا جای دور افتاده بودین ک دسترسی ب بهداشت اینا نبوده ۳ ...

نه اتفاقا تو مرکز بهداشت سر کوچه بوده اون موقع حتی تشکیل پرونده هم داده برای بارداری من ولی اصلا همچین چیزی بهش ندادن

حتی شک گردم به حرفش دفترچه رو نگه داشته بود نگاه کردم فقط هرم غذایی براش رد کرده

نه اتفاقا تو مرکز بهداشت سر کوچه بوده اون موقع حتی تشکیل پرونده هم داده برای بارداری من ولی اصلا همچ ...

مگه میشه من ۳۲ سالمه ب مادرم داده بودن مگه چندسالته تو

شاید ننوشتن 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن