2777
2789

دیگه خسته شدم محکم زد سرمو به دیوار 

دستش خالی بود با هزار بدبختی یه چرخ خیاطی خریدم که کار کنم کمک خرجش باشم زیاد خوب نبود با وسایل آرایش دائم تو دیوار معاوضه اش کردم که برم یاد بگیرم بهش گفت منو ببر آرایشگاه مربی مشتری داره ببینم یاد بگیرم گفت وقت ندارم

گفتم با آژانس برم گفت نه میخوای بری پی ج نده بازیات منو زد منم زدمش هر چی زد زدمش بهم گفت بی آبرو خیلی بهم بی احترامی کرد به قیافم توهمین کرد(صد پله از خودش بالا ترم) منو زد خیلی زد به خونوادم نگفتم اگه بگم بابام یه تیر حرومش میکنه یا مهریمو ازش میگیره دارو ندار براش نمیذاره دلم نمیاد من بد هیچکس رو نمی‌خوام وسایل که با چرخ خیاطی معاوضه کرده بودمو زد شکست تو این دوسال خیلی اذیتم کرد دیگه جون تو تنم نیست من تموم شدم یا بچه رو سقط میکنم هیجده هفتشه طلاق میگیرم یا تو حاملگی بچش باشه مال خودش 

سابقه سزارین دارم نگید چرا دوباره باردار شدی که نا خواسته بود ایودی داشتم بچه اولم هم هنوز شش ماهشه خیلی کوچولوعه چیکار کنم خیلی شرایطم بده دارم میمیرم دست گذاشت رو گلوم میخواست خفم کنه خیلی اذیتم کرد خیلی اگه شوهراتون خوبن قدرشونو بدونید اگه آرامش دارید قدر بدونید اگه زندگی خوب دارید قدر بدونید 

چجوری تو ۱۸هفته سقط کنم اگه شماره ماما از هر جای ایران بلدید بگید میرم مهم نیست کجا

:)

برای آرامشتون دعا میکنم جز این کاری از دستم برنمیاد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن بچه ۱۸ ماهه رو نکش قاتل بچه خودت نشو کارماشو باید پس بدی پاشو برو خونه بابات بدرک ی تیر حرومش کنه عوضیو

این منم از همه جا وا مانده….                                             

پست فطرته ..آشغال بی چشم ورو

چرا پست فطرت شدم ؟ چون که با اینکه کتک خوردم بازم راضی نیستیم اذیتش کنن؟ اگه بخاطر سقط میگی که اون صلاحیت نگهداری بچه نداره منم شرایط نگهداری دوتا بچه ندارم

:)