2777
2789

امروز حالم زیاد خوب نبود 

گفتم برم یکم بیرون قدم بزنم بازار رو ببینم 

در واقع حوصله ی خرید نداشتم

ی استایل معمولی درحد روزمره زدم رفتم بیرون

سر راه مزون مانتو بود گفتم ببینم کار شیک هست برای عید شایدم خریدم

صاحب مزون گفت خودت بردار بپوش

شریکش اومد دم پرو که چرا مانتو رو بی اجازه من برداشتی و گرونه و فلان و زود پس بده

منم اومدم بیرون پسش دادم گفتم این چه برخوردیه 

بهم تنه زد و گفت اگه مزون رفته بودی میدونستی نباید برداری

خیلی ناراحت شدم احساس کردم چون استایلم معمولی بود این برخورد رو کرد

صاحب مزون عذرخواهی کرد ولی شریکش بی محلی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امیدوارم توچنین موقعیتی قرارنگیرید تا حس کنید چرا من ناراحتم

اتفاقا هفته ی پیش تو همین موقعیت قرار گرفتم

ولی رفتار مردم هیچ اهمیتی نداره

من به رفتار آشناها که باهاشون چشم‌تو چشم میشم هم اهمیت نمیدم و ناراحت نمیشم، چه برسه به آدمای تو خیابون

چطور عزیزم چی برات پیش اومده میتونی تعریف کنی حواسم کمی پرت بشه

من هفته پیش رفته بودم خرید، تقریبا تو بازار چند ساعت پیاده روی کرده بودم و آخر سر دنبال کفش گشتم کخ بخرم

چند تا فروشگاه رفتم و پا زدم خوشم نیومد آخر سر رفتم یه کفش فروشی که از یه کتونی خوشم اومد ولی تو حسابم کم داشتم

به فروشنده گفتم من تماس بگیرم هزینه شو برام کارت به کارت کنن میام میگیرم، طرف نمیدونم چی پیش خودش فکر کرد کتونی رو گرفت دستمال برداشت که مثلا خیلی کثیف شده تمیزش کنم و بعد گرفت جلو دماغش گفت اهههه پیییییف

یعنی ک پای من بو میداده، کتونی بو گرفته

درصورتی ک الکی این کارو کرد چون من کتونی خودم ‌ک چند ساعت پام بود رو اومدم خونه بو کردم دیدم بو نمیده

من هفته پیش رفته بودم خرید، تقریبا تو بازار چند ساعت پیاده روی کرده بودم و آخر سر دنبال کفش گشتم کخ ...

چه بیشعور 

میدونی من امروز حالم زیاد خوش نبود گرفته بودم گفتم برم بیرون سرحال بشم برای همین حساس تر از روزای دیگه بودم

شاید اگه یروز دیگه بود که رو مود خوبم بودم اهمیت نمیدادم

چه بیشعور میدونی من امروز حالم زیاد خوش نبود گرفته بودم گفتم برم بیرون سرحال بشم برای همین حساس تر ا ...

آره درسته ولی بازم به این فکر کن که طرف عقده ای بودن و شخصیت نداشتن خودشو نشون داده پس نباید ناراحت شد

انقدر بی اعتماد بنفس باشید حتما پریود بوده ی حالش خوب نبوده جالبه زنا همیشه خودشونو مقصر میدونن اون بیشعور و نفهم و بی شخصیت بوده تو بخودت ایراد میگیری ؟ 

همیشه حق با مشتریه همیشه اون فروشنده خاک برسرش 

آره درسته ولی بازم به این فکر کن که طرف عقده ای بودن و شخصیت نداشتن خودشو نشون داده پس نباید ناراحت ...

عزیزم اخه من فکر میکنم چون ظاهرم معمولی بود و به پولدارا نمیخورد اینطور کرد بهم برخورد

انقدر بی اعتماد بنفس باشید حتما پریود بوده ی حالش خوب نبوده جالبه زنا همیشه خودشونو مقصر میدونن اون ...

منم نزدیک پریودیم حالم خراب بود گفتم برم بازار به کسی گیر ندم که این سلیطه خانم اومد سرراهم

عزیزم اخه من فکر میکنم چون ظاهرم معمولی بود و به پولدارا نمیخورد اینطور کرد بهم برخورد

ن اینجوری فکر نکن

فروشنده نباید این رفتارو داشته باشه

خیلی ها با تیپ معمولی میرن خرید ولی قصدشون خرید لباس گرونه ربطی نداره اون بی شخصیت بوده

انقدر بی اعتماد بنفس باشید حتما پریود بوده ی حالش خوب نبوده جالبه زنا همیشه خودشونو مقصر میدونن اون ...

نمیدونم عزیزم شاید بی اعتماد به نفس بودم ولی بخاطر شرایطم روحیم زیاد قوی نبود فکر کردم چون ظاهرم معمولیه شبیه پولدارا نیست اینطور کرد