2777
2789
عنوان

چندبار باید خونده شه؟

179 بازدید | 20 پست

میگن توی دوران بارداری به سیب سوره یوسف بخونیم بچه زیبا رو میشه اما من نمیدونم چندبار باید بخونم یکبار کافیه؟ یا چهل بار ؟ یا 7 بار ؟ گیج شدم

بسپرش به خدا درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هم بخور 

تخم شربتي هم بخور 

سيبم هفته اي دو بار بخون بخور كلا سعي كن قران زياد بخوني كنارتم اب بزار بعدش بخور

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چه جالب دوست منم رو سیب خونده  حالا یه دختر ناز وزیبای پررو داره

من ديدنى دلم ميخواد خفش كنم

بچه با ادب باشه خوشگل هم ميشه به چشم همه

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞
منم نميدونم ولى دختر عمم خوند پسرش خيلى خوشگله در عوض خيلى بى ادب و پر روعه

بی ادبی بچه مال تربیت غلطه

واقعا برای شعور بعضی ها اینجا باید متأسف بود با تو هستم که هر وقت ازت سوال میکنم جواب نمیدی مگه از دماغ فیل افتادی؟
سیب رو بهش چندبار بخونم سوره ؟

يه بار بخون ولي در هفته دو بار بخور زياد سخت نگير هر چقدر در توأنته و وقت ميكني 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي