kaftare_kakol_be_sar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 413 عنوان موهای ریز روی بینی 122 بازدید | 15 پست هیچ جا نتونستم درمانی براش پیدا کنم کسی راهکاری برای از بین بردنش نداره؟ 1403/12/19 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 31958 با وکس در میان روم نمیشه برم ارایشگاه بگم فقط دماغمووکس کن😑
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10186 با همون تیغ مخصوص اصلاح صورت میشه زدشوناما باید خیلی با ارامش و با دقت انجام بدی که زخم نکنی
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10186 منظورت داخل بینی ؟ویا اصلاح روی بینی ؟اگه داخل بینی هست که دستگاه مخصوص داره
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 4581 با وکس در میان روم نمیشه برم ارایشگاه بگم فقط دماغمووکس کن😑 چرا روت نمیشه بگو صورتمو نمیندازو جوش میزنه فقط اونجا رو میندازم لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 31958 چرا روت نمیشه بگو صورتمو نمیندازو جوش میزنه فقط اونجا رو میندازم واقعا بگم؟ زشت نیست؟ حس میکنم طرف بهم بخنده😶
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 4581 واقعا بگم؟ زشت نیست؟ حس میکنم طرف بهم بخنده😶 نه چرا زشت باشه...خوب پوستت لازم نداره بنظرم اصلا خنده نداره لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17164 واقعا بگم؟ زشت نیست؟ حس میکنم طرف بهم بخنده😶 من خیلی دیدم میان میگن و ارایشگرم انجام میده چیز عادیه آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 31958 من خیلی دیدم میان میگن و ارایشگرم انجام میده چیز عادیه عه پس منم میگم ندیده بودم تاحالا😅
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17164 عه پس منم میگم ندیده بودم تاحالا😅 اره بابا راحت باشحتی خودتم میتونی شمع سکه ای بخریداخل یه ظرف لعابی یا رویی کوچولو مثل قابلمه اسباب بازی که لازم ندارین اب کنی با چوب بستنی بندازی آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️