2777
2789
عنوان

باردارا رابطه جنسیتون کمه یا زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 126 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ولی اطلاعات تو ی زمینه های احتیاج ب تجربه داره و خب مجردا و اونایی ک سنشون پایینه قطعا نمیدونن ا ...

قطعا همینطوره ❤️

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عزیزم چرا پرسیدی؟

متوجه شدم نصف و نیمه یه چیز میدونی بخاطر اون پرسیدم 

عزیزم خودمم تجربی بودم انشالله پزشکی قبول میشی 

تا رحم یه فاصله هست میگن واژن 

بچه داخل رحمه و یه فاصله ای هست تا جنین

مثلا شما واکسن فلج اطفال نزنید میدونید چی سر بچتون میاد هنوز بگیم واکسن کرونا هیچ ولی بقیه واکسن ها ...

شما مجردی اصلاً توی این تاپیک چیکار میکنی بچه ؟

بدو برووو 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
انگاری شوهرم دوسم نداره هیچ تلاشی نمیکنه بعد شنیدم نشدن خیلی عوارض بدی داره

منم چون طول میکشه خسته میشه کلا انرژیش میوفته حسش میپره ولی بازم تلاششو میکنه 

حتی شده به روش های دیگ تنهایی هم ارضات کنه بهش‌بقهمون ک باید انجام بده

متوجه شدم نصف و نیمه یه چیز میدونی بخاطر اون پرسیدم عزیزم خودمم تجربی بودم انشالله پزشکی قبول میشی ت ...

مرسی عزیز دلم ❤️❤️❤️

چیز جدید یاد گرفتم ممنون 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

منم چون طول میکشه خسته میشه کلا انرژیش میوفته حسش میپره ولی بازم تلاششو میکنه حتی شده به روش های دیگ ...

اخه اون فقط فکر خودشه را بطه پنج دقیقه بدرد نمیخوره اینجوری بیشتر آدم سرد میشه

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

بابا دعووا نکنید سر واکسن خوبه یا بده چون این دید که نباید واکسن زد جهانیه و این که واکسن باید زد از ...

خیلی از کشورها ممنوع کردن و اجازه نمیدن بزنن متاسفانه ایران جزو اون کشور ها نیست و مطیع و برده بهداشت جهانیه 

بهداشت جهانی هم به فکر کنترل جمعیته و به فکر سلامتی مردم نیست 

خب درساتو بد خوندی گلم چون رابطه که داره به رحم نمیرسه داخل دهانه رحمه بچه داخل رحمه داخل کیسه اب و ...

عزیزم به حق تو دلیت برام دعا میکنی پزشکی قبول بشم امسال؟ 

من مجرد اومدم سرک میکشم😁😂

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خیلی از کشورها ممنوع کردن و اجازه نمیدن بزنن متاسفانه ایران جزو اون کشور ها نیست و مطیع و برده بهداش ...

خیلی سخت هر دو طرف قانع میشم من واقعا نمیدونم چه کار درسته ولی در کل خودمم قانع بشم شوهرم و مادرشوهر قانع نمیشن🤣🤣چون مادرشوهرم کارمند بهداشت بوده و خودش مسعول واکسن