2777
2789
عنوان

باردارا رابطه جنسیتون کمه یا زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 126 پست
خیلی سخت هر دو طرف قانع میشم من واقعا نمیدونم چه کار درسته ولی در کل خودمم قانع بشم شوهرم و مادرشوهر ...

یا حسین😂😂😂 بخدا بهش بگو امضا کنه کتبا بنویسه این واکس ها عوارض نداره بهت قول میدم تخم نمیکنه امضا کنه بگو هرچی‌شد میام یقتو میگیرما 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی سایتت همین الان پاک کن قبول میخوای بشی وقتت اینجا هدر نده

آره چشم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

شما نمونه بیار با واکسن نزدن کسی مرده! منم نمونه میارم هربچه ای که واکسن میزنه تا چند هفته مریضه و ...

من هر چی به شما بگم شما حرف خودتو میزنی 

واکسن زدن برای پیشگیریه 

الان مارو واکسن زدن چی به سرمون امده؟ حتما دلدرد معدتون هم ربط میدید به اعوارض واکسن؟

هنوز علم انقدر در دنیا پیشرفت نکرده جلو مریضی رو بگیره 

هیچ واکسنی در دنیام ۱۰۰ درصد تضمینی نیست ولی تاثیر دارن

مثل اینه شما ویتامین میخوری میرض نشی ولی باز مریض میشی

مشکل ویتامین نیست مشکل اینه ساختار بدن همینه یکی میسازه بهش مریض نمیشه یکی بدنش اصلا روش اثر نداره

اینم بگم هیچ دکتری دنبال مریض نیست چون هیچ وقت قرار نیست مریضی در زمین تموم شه

در اخرم من وظیفه دونستم بهت بگم 

ولی تو اگ برای بچت واکسن نمیزنی به من ربطی نداره ایشالله هم هیچ وقت مبتلا به ویروسی نشه ک شما حرف منو متوجه بشی همیشه سلامت باشه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
بدو برو درستو بخون چ معنی داره

اقاااا 

درستو بخون چیه 

یه دختر گنده ام

صاحب مزونم

فقط مجردم😐

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من منبعم استادمه نه اینستا ایشون پیج دارن تو اینستا مثل هر دکتر و‌دیگه ای کامنت قبلیمو بخون من اصلا ...

شما چاکرا هاتو شارژ کن شب خوش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا حسین😂😂😂 بخدا بهش بگو امضا کنه کتبا بنویسه این واکس ها عوارض نداره بهت قول میدم تخم نمیکنه امضا ...

🤣🤣والا میکنه از اونا که میگه من کامل درست میگم به مادرشوهرم بود همه باید واکسن کرونا میدیم ولی از این یکی در رفتیم  

من هر چی به شما بگم شما حرف خودتو میزنی واکسن زدن برای پیشگیریه الان مارو واکسن زدن چی به سرمون امده ...

خوبه خودتون میدونید علم 100 درصد نیست واکسن برا پیشگیریه😂😂😂 اون قرصو داروهای ویتامینم چرته هیچ ویتامینی رو شما نمیتونی از طریق داروهای شیمیاییی یا هر دارویی که تو کارخونه درست شده وارد بدنت کنی همش الکیه و اینکه سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن پیشگیری چیه دیگ😂 گقتم ک من دخترخاله هام واکسن نزدن بسیار سالمتر از اون دخترخاله هاییم ک واکسن زدن هستن چون همسن هستن اون نزد سالم و سلامت اونی که زد از وقتی زد وزنش نصف شد و کلی مریضی و همش مریضه 

بعدشم بله هرکی عقل داره نه شما میتونی منو راضی کنی نه من شمارو 

ولی یه فرق بزرگ این وسط هست شما سرتو کردی تو برف و از دکترها و کسایی که جون ما ادمها براشون بازیه پیروی میکنی 

من اگاه شدم و سرمو از برف دراوردم و با چشم باز دارم واقعیت هارو میبینم و اینو میدونم دکترها خدا نیستن چیزهایی که کشف کردن هم کشک هستن😂😂😂 کافیه برید درمورد واکسن ها تحقیق کنید همین! همینننننننن کلی خارجی هستن که اعتراف کردن به الکی بودن واکسن هاو مضراتش

باشه تا وقتی مجردی باید بری درستو بخونی 😂😂😂😂 این چیزا برات خوب نیستدلت نخادددد

دلم نمیخواد

فقط فضولم😁

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

🤣🤣والا میکنه از اونا که میگه من کامل درست میگم به مادرشوهرم بود همه باید واکسن کرونا میدیم ولی از ...

خداروشکر همین تازگیا در اثر واکسن کرونا زدن یه جوون از اشناها فوت کرد یکی هم تا واکسن زد مردونگیش از دست رفت😂😂😂 خداروشکر کنید 

خوبه خودتون میدونید علم 100 درصد نیست واکسن برا پیشگیریه😂😂😂 اون قرصو داروهای ویتامینم چرته هیچ وی ...

واکسن به درک 

شما ک به دکتر اعتقاد نداری میخوای کجا زایمان کنی؟

اگ بچت شب تو تب سوخت کجا میبری خوب شه چ دارویی میدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40