2777
2789
عنوان

باردارا رابطه جنسیتون کمه یا زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی حامله باشید ورابطه داشته باشید بجز اینکه دکتر ماما تایید کنه اشکال نداره در گیر این صورت به بچه ...

بعد حالا شما از کجا میدونید این بنده خدا رو دکترش تایید نکرده که یکباره سرزنش می کنید؟

خودمم سر دخترم زیاد بود ولی دوتا بارداری بعدم اصلا دلم نمیخواست و جنسیت پسر بود

اوهوم سلامت باشن انشالله. دخترمنم میگه برام داداش بیار تا ببینیم خدا چی خاسته برامون . اقدام نبودم یهو باردارشدم

مثلا شما واکسن فلج اطفال نزنید میدونید چی سر بچتون میاد هنوز بگیم واکسن کرونا هیچ ولی بقیه واکسن ها ...

😂😂😂 همشون چرت هستن هزاران نفر هستن واکسن فلج اطفال زدن ولی بازم اون مریضی رو گرفتن برو تحقیق کن عزیز بهاطر خودت بچه ت نسلت

😂😂😂 همشون چرت هستن هزاران نفر هستن واکسن فلج اطفال زدن ولی بازم اون مریضی رو گرفتن برو تحقیق کن ع ...

منکه آینده هدف بچه اوردن ندارم ولی نمیزارن واکسن نزنی بچت رو مدرسه راه نمیدن ودراخر سر مجبوری واکسن هارو بزنی

منکه آینده هدف بچه اوردن ندارم ولی نمیزارن واکسن نزنی بچت رو مدرسه راه نمیدن ودراخر سر مجبوری واکسن ...

خخخخ شما خیلی از دنیا عقبی و نا آگاه 

من کل فامیلم خداروشکر دارن اگاه میشن اکثر بچه های فامیلمون واکسن نزدن و نسبت به اونا ک زدن خیلی سالمترن 

جالبه بدونی مدرسه هم میرن 

شما به مدرسه بگو کتبا امضا کنه که اگه‌بچه واکسن میزنه هیچ عوارضی نداره مدرسه موش‌میشع و امضا نمیکنه بچه هم راه میده😂😂😂😂 شما ک قصد بچه اوردن نداری بهش فکر هم نکن نظر هم نده لطفا چون نا اگاهی