2777
2789
عنوان

بچه ها شما مرجع تقلید دارید

132 بازدید | 27 پست

اگه نداشته باشیم چی میشه ؟ 

مثلا میگن اگه سوالی بود احکام شون ممکنه فرق کنه مگه تو قرآن نیومده یا اکثرا نظر واحد ندارن 

خب قبلنا مثلا زمان پدربزرگ هامون یا قبل تر  اونا چه میدونستن مرجع تقلید چیه 

کسی ک نمیدونسته هیچی

اما ما ک میدونیم واجبه باید داشته باشیم

اکثرا فتوی یکسان دارن تو. برخی موارد ممکنه تفاوت ریز داشته باشن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من دارم 

خیر دربعضی مسائل تفاوت داره نظرها 

ولی یه چیزی مثل کاشت ناخن همه اعلام کردن غسل و نماز نداره

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

نظر واحد ندارن

منکه مراجعی ندارم🦦

درست یا غلط 

بلاخره باید یکیو صد در صدی قبول داشته باشم

ک ندارم اصلا

سوالی باشه برام

سرچ میزنم

ببینم نظرشون چیه کلا

از توش یه نظر واحد در میاد بلاخره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بله دارم

از بعد از غیبت کبری چون دیگه دسترسی به امام معصوم نداریم باید به کسایی که توی مسائل دینی مجتهد هستند رجوع کنیم. و درست و غلط بودن اعمال ما گردن اون مرجع میوفته. پس باید با وسواس و از روی علم فتوا بدند

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

شما مرجع تون کیه ؟ چرا مثلا اون شخص انتخاب کردین

عزیزم من اهل تسنن هستم 

ما مرجع تقلید نداریم

از بقیه خانما بپرسید تا راهنماییتون کنند

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

شما مرجع تون کیه ؟ چرا مثلا اون شخص انتخاب کردین

رهبر

چون با تحقیقی که کردم فهمیدم ایشون از بقیه عالم ترن و با تقواتر

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش