2777
2789

تازه اومدیم شهرستان کسی نمیدونست اینجاییم،درو زدن درو باز کردم هی بوسم می‌کرد اسم مامانمو می‌آورد میگفت روله  لاغر شدی🤦🏻‍♀️😂

گفتم خاله من مامانم نیستم من فلانیم هی باز اسم مامانمو می‌آورد بعد گفت چیییی دوباره گفتم باز گفت چیییی 

خاله پدربزرگمه،پدربزرگم اومد گفت سمعک داره بلند تر بگو بلند تر گفتم 

باورش نمیشد تا مامانمو دید میگفت نهههه😂

یکی از شانسایی که آوردم خیلی بیش از حد شبیه مامانمم و مثل دو تا خواهر میمونیم 

و روزی هزار بار شکر میکنم شبیه خانواده پدری نشدم

شما هم با کسی انقدر شباهت دارین؟

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

😂😂😂خانواده پدری مظلوم

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂خانواده پدری مظلوم

نه اتفاقا مظلوم نیستن😂😂

خداروشکر که نه ذاتم نه ویژگی های ظاهریم اصلا به اونا نرفته

منم عین مامانمم خدارو هزاران بار شکر میکنم ب پدری نکشیدیم هیچ کدوم ن قیافه ن اخلاق

دقیقا منم 

اصلا نمیتونم باهاشون کنار بیام

من ترکیبیم شکل مامانیم هستم کمی شکل باباوعمم هستم 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

منو مامانم صدامون خیلی شبیه جوری ک من جاش حرف بزنم کسی متوجه نمیشه😁

پشت تلفن هیچکس نمیفهمه منم یا مامانم😂

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

منو مامانم صدامون خیلی شبیه جوری ک من جاش حرف بزنم کسی متوجه نمیشه😁پشت تلفن هیچکس نمیفهمه منم یا ما ...

اینم یادم رفت بگم😁

من حتی تیکه کلامامونم یکیه

یه همسایه داشتیم ۶ ساله دیگه همسایه نیستیم ما رفتیم شهر دیگه همیشه زنگ میزنه مامانم ولی من باهاش حرف نزدم 

چند روز پیش گوشی رو جواب دادم من فکر می‌کرد مامانمم بعد یهو گفتم خاله فلانی 

گفت درووووغ میگی گفتم بخدا گفت پس چرا حتی مثل مامانتم حرف میزنی تیکه کلاماتونم یکیه😂