من دوتا شال خریدم یه شلوار دمپا مامانمم کفش خرید برام مانتومم خیاطی با دوتا پارچه هم دارم نخی ...با ساپورت قراره بخرمم برا دخترمم یه شلوار مام پیرهن خریدم یه ست خونگی
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
هوا سرد بود با بچه کوچیک نمیتونستم بعدشم ماه رمضون شوهرمم شرایطش اوکی نشد بریم خرید
منم از بازار نخریدم تازه زایمان کرده بودم مامانم دخترمو برد دکتر از اونور از فروشگاه دوستشون گفتم برا دخترم خرید کن شدن یک چهارصد خودمم مغازه کنار خونه پدرمم شلوار یک ودویست شال هم ۳۰۰.. کفشم مامانم به عنوان عیدی خرید۵۰۰..پارچهامم هدیه بودن مانتومم خیلی وقت بود پارچشو خریدم وقت نمیشد خودم بدوزم دادم خیاط..فقد یه شال رو نقد خریدم😂
انشالله قبل عید دلتون شاد شه بتونین بخرین قلبم همه اینجوریم بخدا ولی سر شدیم
یعنی الان تو اوضاعی هستیم که شوهرم صبح زود میرم سرکار تا شب دیر وقت کار میکنه یه عالمه پول میخواد از مشتری هاش ولی خیر ندیده ها نمیان پولش بدن الان جفتمون حسابمون نگاه کنی 30 هزار پول نیست هنوز باورم نمیشه هفته دیگه عید هست نه شوقی دارم نه چیزی