2777
2789
عنوان

برای عید چی خریدید

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نمیخرم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

هوا سرد بود با بچه کوچیک نمیتونستم بعدشم ماه رمضون شوهرمم شرایطش اوکی نشد بریم خرید

منم از بازار نخریدم تازه زایمان کرده بودم مامانم دخترمو برد دکتر از اونور از فروشگاه دوستشون گفتم برا دخترم خرید کن شدن یک چهارصد  خودمم مغازه  کنار خونه پدرمم  شلوار یک ودویست شال هم ۳۰۰.. کفشم مامانم به عنوان عیدی خرید۵۰۰..پارچهامم هدیه بودن  مانتومم خیلی وقت بود پارچشو خریدم وقت نمیشد خودم بدوزم دادم خیاط..فقد یه شال رو نقد خریدم😂

منم چیزی نخریدم چون  کلی لباس دارم که نپوشیدم ی سری لباسم اول پاییز خریدم که نپوشیدم همونا رو میپوشم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

شالو کفشو کیف خریدم سه دست هم برای دخترم خریدم 

کت سارافن و دوتا بلوز شلوار

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

انشالله قبل عید دلتون شاد شه بتونین بخرین قلبم همه اینجوریم بخدا ولی سر شدیم

یعنی الان تو اوضاعی هستیم که شوهرم صبح زود میرم سرکار تا شب دیر وقت کار می‌کنه یه عالمه پول میخواد از مشتری هاش ولی خیر ندیده ها نمیان پولش بدن الان جفتمون حسابمون نگاه کنی 30 هزار پول نیست هنوز باورم نمیشه هفته دیگه عید هست نه شوقی دارم نه چیزی

منم از بازار نخریدم تازه زایمان کرده بودم مامانم دخترمو برد دکتر از اونور از فروشگاه دوستشون گفتم بر ...

عه چخوب مبارکتون باشه🥰سال نو هم پیشاپیش مبارک

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...