2777
2789
عنوان

گریه هام بند نمیاد

464 بازدید | 46 پست

دیروز رفتم ۴ تومن دادم فیلر زدم بخدا برا عید خرید نکردم نه رنگ مویی گذاشتم نه ارایشگاهی نه چیزی خریدم به خودم گفتم هیچی نمیخرم برا عید فقط این ۴ تومنو دادم برا فیلر ،امروز شوهرم اس ام اس بانکمو نگاه کرده نمیدونین چقدر خون تو دلم کرد که چرا این ۴ تومن خرج کردم ، کاش منم دستم تو جیب خودم بود که اینقدر حساب کتاب پس ندم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا من پول بهم بده باید حساب کتاب بهش پس بدم

بهش بگو یا پول نده وقتیم واسه خودم میدی چشمتو از روش بردار زن خرج داره مگه باد هوا باید بخوره عجب مردای بی مسعولیتی پیدا میشت

دلم گرفته بخدا مردم یه مو رنگ میکنن ۱۰تومن میدن😭

همیشه کار آقایون همینه تا از دماغت در نیارن ول نمیکنن ک 

فقط بی تفاوت باش اومد هم سرسنگین باش

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

بهش بگو یا پول نده وقتیم واسه خودم میدی چشمتو از روش بردار زن خرج داره مگه باد هوا باید بخوره عجب مر ...

حالا بخدا اگه خانواده اش بفهمن به اون حقو میدن