2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچی نخریدم نمیخرم هم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
لباس اینا خریدم ولی دودلم اجیل بخرم یانه لامصب کیلو ۱و۳۰۰🤕🤕🤕

والا اونم بگیرم جزیی چون من تمام مهمونی هام تازه دادم تو این هفته دیگه کسی نیست بیاد..

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

من هیچوقت صرفا "برای عید" خرید نکردم،هروقت هرچی دلم خواسته خریدم کاری نداشتم کی بوده الانم که اصلا ایران زندگی نمیکنم که بخوام درگیر این چیزا باشم

توصیه میکنم هرچی دوست دارید بخرید کاری به عید نداشته باشید

اگه الان بازار شلوغه و خرید واجبیم ندارید ، اشکال نداره، خب بعدا سر فرصت برید خرید

یه چیزایی باید تو وقتش ادا بشه دمثل خرید عید ، که قبل عید حالش بیشتره ، وگرنه چکاریه

اخه واقعا باید نیازت باشه بخری 

من هروقت مانتو دم عید خریدم تن نزدم مجبور شدم باز برم بخرم

من کوتاه نمیپوشم الانم نرفتم بازار ولی دوستم گفت باز کتی مد ۲تا کتی نو نو دارم تو کمد

من فقط خونگی خیلی استفاده دارم شاید برم بگیرم

من هیچوقت صرفا "برای عید" خرید نکردم،هروقت هرچی دلم خواسته خریدم کاری نداشتم کی بوده الانم که اصلا ا ...

منم خودمم اینجورم فقط خونگی نیاز دارم مبگیرم اونم ن الان هر وقت حال داشته باشم

روزه ام هستم اصلا دوست ندارم تو این شلوغی برم بیحال شم

من فکر کنم الان 3 سالی هست عید نه خرید می کنم نه جایی میرم اصلا عید واسم اهمیتی نداره

منم مثه توام اصلا جاییم‌نمیرم چون عیدا شوهرمم نیست خووم پسرم تنها خونه ایم کسی هم نمیاد

اره عزیزم اشتیاق دارم واسه عید😍حس خوبی بهم میده مخصوصا روزای آخر که میرم وسایل هفت‌سین رو بخرم بوی ...

الحمدلله 

من بی ذوق نیستم هم ۷سین دارم از پارسال سرامیکی شیکه..

منتها بزم بازار زیر ۲۰تومن خرید نمیکنم 

میخوام رو خودم کار کنم نخرم تا موقعش فعلا ماشین ما تعمیرگاه 

اون درست کنیم نمونه ان شالله بعدش میخرم اونم واجب من مانتو درست درمون برا سلیقه خودم میخوام باز کت بگیرم قشنگ رو دستم میمونه

درست میگی عزیزم ایشالا ماشینتون با کمترین هزینه تعمیر شه و به خوشی عیدتون رو بگذرونید

قربونت کلا صرفا بخاطر ماشینم نیست 

میخوام وقتی برم خلوت شه لااقل پریود شم روزه نباشم

درست میگی عزیزم ایشالا ماشینتون با کمترین هزینه تعمیر شه و به خوشی عیدتون رو بگذرونید

خودم ۳۶ میلیون پس انداز دارم

منتها ماشینمون ۱۰۰ بیشتر خسارت دیده دیگه میگم بدم شوهرم ماشین بیاره وگرنه راحت میتونم برم برا خودم پسرم خرید اصلا ب اونم نگم پس انداز دارم