2777
2789
عنوان

به چه قیمتی واقعا

91 بازدید | 10 پست

من تقریبا چند تا از خانوما فامیلمون هستن جوونن کمتر از چهل واین حدودا هستن 

بعد الان ی جوری افتادن به بشور وبساب کردم ک من همش تعجب می‌کنم 

نقطه عطفش اونجاست ک همشون از ناحیه گردن و کمر ودست وپا بشدت مینالن وحتی عمل نیاز دارن یکیشون ک میگفت رفتم آمپول زدم تو جفت دستام

برام عجیبه ک تا این حد وسواس وبه قیمت جونشون باید تمیزکاری کنن حالا منم فامیل اونام هیچچچچچ کاری نکردم😁😁😁😁😁چون شرایطشو ندارم فعلا من اتاقال جنین داشتم 

خب اگه خونه تکونی برای خود آدمه نباید جوری باشه بعدا از دست وکمر بیفتی حالا اینام جوونن ولی کاملا شکسته شدن  و بدنشون چطوری بگم اوراق شده دیگ ولی بازم دست برنمیدارن 

من قبلا اونا رو میدیدم انقد. گریه میکردم ک نمیتونم هیچ کاری بکنم ولی الان میگم آخه ب چ قیمتی عید هم ی ردزه مثل روزای دیگ. ولی خدا نکرده اتفاقی بیفته ی عمر پشیمونی سودی نداره 

منم زدم به بیخیالی گفتم شوهرم ی جارو میزنه یکم گردگیری میکنه خودمم چند تا کار کوچیک میکنم بهم فشار نیاد اصلا وتمام 

ما ک سر جمع ده تا مهمونم نمیاد 

برا خودمم خوبه فعلا 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خونه همیشه تمیز و مرتب باشه که الان اکثرا همینطوره

من فکر نمی کنم دیگه احتیاجی به اینجور خونه تکونی ها باشه آخه اون قدیما بود که هم بچه زیاد بود هم خونه ها ویلایی و حیاط بزرگ و خاک بازی و ... زیاد کثیف میشد ولی الان مثل اونموقع ها نیست واقعا

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
والا منم میترسم پاشم کاری بکنم بیفتم رو خونریزی بعد عید پشیمون بشم اصلا ارزش نداره

اره اصلا این کارو نکن.من والا با ۳تا بچه خونمم واقعا ب خونه تکونی نیاز داره..همیشه هم تروتمیز بوده.ولی از وقتی سومی اومد کمتر تونستم برسم.ولی دیگه خودمو زدم ب اون راه تا بعد از عید خرد خرد تمیز کنم

ببینی فکر میکنی عقب افتادی ازشون ولی یکیشون میگفت انقد مواد شوینده زدم سرگیجه گرفتم 😑😑😑😑😑😑

مادر شوهر خودمم همینجوره هم زانو عمل کرده هم لگن ،الانم مثل چینی شکسته است ،الان دیگه سابیدن رو ول کرده

اره اصلا این کارو نکن.من والا با ۳تا بچه خونمم واقعا ب خونه تکونی نیاز داره..همیشه هم تروتمیز بوده.و ...

منم بنا به دلایلی پارسال خونه تکونی نکردم سطحی بود امسالم ک هیچی منم گذاشتم بعد عید انقد بهم سخت گذشته این چند وقت همش هم میترسم خونریزی بکنم 

دیروز در حد چنتا دونه خرید کوچولو رفتم واومدم انقد ترسیدم چون وصعیت من معلوم نیس

مادر شوهر خودمم همینجوره هم زانو عمل کرده هم لگن ،الانم مثل چینی شکسته است ،الان دیگه سابیدن رو ول ک ...

بخدا اینا هم از همین کارا ب این  روز افتادن دست بردارم نیستن انگار قراره مدال طلا بدن بهشون 

ببینی باورت نمیشه چهل سالشون مث پیرزنها شدن دست وپا وکذ هیچی چهره برای ی خانم واقعا مهمه