2777
2789

همه جاش همینه از کدوم شهر میای؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمال چیش خوبه که الکی الکی گنده اش کردن 

من یه بار رفتم اصلا غذاهاشون خوشمزه نبود چهار فصل بارون می‌باره مردمانش هم اخلاق تندی دارن برخلاف اینکه میگن مهمون‌نوازن

ولی بندر رفتم خیلی بهتر از شمال بود بندریا خونگرم غذاهای خوشمزه هوای گرم حتی تو زمستون هم میشه رفت 

شمال چیش خوبه که الکی الکی گنده اش کردن من یه بار رفتم اصلا غذاهاشون خوشمزه نبود چهار فصل بارون می‌ب ...

فقط یبار رفتی شمال از کجا میای

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ماسوله

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شمال چیش خوبه که الکی الکی گنده اش کردن من یه بار رفتم اصلا غذاهاشون خوشمزه نبود چهار فصل بارون می‌ب ...

موافقم نیاین شمال😂

من خودم شمالی ام اما تازگیا شمالی ها خیلی بداخلاق شدن مخصوصا بازاریا

شاید بخاطر تورمه

کلا فروشنده ها اعصاب ندارن

عید اصلا برای شمال رفتن خوب نیست.کل زمانتون توی ترافیک میگذره..کنار ساحل جای سوزن انداختن نیست‌..جنگلها و مراتع پره از ادم...جاده ها کارناوال مرگه دور از جون همه تون..بعدشم شهر مقصد کلی بهداشتش و فضای سبزش تحت الشعاع قرار میگیره...بذارید ماههایی مثل اردیبهشت یا شهریور برید.اگر ویلا یا محل سکونت هم نداشته باشید قیمتها سرسام اوره..همه چیز صفیه..قیمت همه چیز ده برابره..هیچ لذتی نداره

قاشق نشسته