2777
2789
عنوان

آيا باردارم؟؟

221 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من پنجاه روز از پريم ميگذره زير دلم درد ميگيره ولكه هم ميبينم دوبار هم خون قرمز روشن ديدم ولى حالت تهوع ندارم آز خون دادم منفى شد ولى بي بى چكام دوخط كمرنگ ميشه دكتر رفتم تا جواب آز رو ديد گفت باردار نيستى ولى امپول نوشت من نزدم ميترسم باردار باشم و خطرناك باشه گفت اگه پرى نشدى هفته بعد دوباره آز خون بده من موندم چه خبره تا حالا اينقد دير نشده راستى اين دوسه ماه اصلا جلوگيرى نداشتم تورو خدا هركى تجربه منو داشته راهنماييم كنه خيلى كلافم ضمنا من ام اس دارم و دارو مصرف ميكنم اينطورى اسيب به بارداريم ميخوره كاش زودتر ميفهميدم باردارم يا نيستم😒😞

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مارک دیگه ایی بی بی بزن بعدش اگر باردار باشی حتما از نشون میده چون پنجاه روز خیلی زیاده 

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

منم شنیدم بخاطر کیست مثبت میشه ولی من ندیدم خودم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود