2777
2789
عنوان

بیایید تعریف کنم

56 بازدید | 4 پست

امروز رفتم روسری فروشی، ولی اینقدر رنگم پریده بود و چهره ام زرد بود که هرچی سرم میکردم بهم نمیومد تو این چند وقته اولین بار بود اینطور میشدم 

بعد منم تصمیم گرفتم برم وشب افطار که کردم بیام دوباره 

ولی مغازه دار خیلی بد برخوردی کرد و شروع کرد دادزدن و جلو بقیه مشتریهاش ضایع ام کرد

کلا چون مغازه اش هم نزدیک محله امونه خیلی ناراحت شدم

چرا بد برخورد کرد ؟ چی گفت؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خیلی بد کرده 

وظیفشه کارشه باید ب مشتری رسیدگی کنه دلیل نمیشه ک کسی خرید نکرده دادو بیداد کنه

برات اصلا مهم نباشه 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم بی اعصاب شدن. منم یه لباس گرفتم هفته بعدش رفتم دوباره بگیرم اینبار شوهرش هم بود. دیدم قیمتش رو حدود ۲۰ درصد کم کردن. اروم به خانمه گفتم وای من هفته قبل گرفتم قیمتش بیشتر بود. خانمه خیلی مهربون گفت اخه الان اخرساله حراج میزنم شاید هفته بعد کمتر هم بدم. حالا ما درحال مکالمه خیلی ملایم بودیم شوهرش با عصبانیت گفت میخوای همون گرون بهت بفروشیم. من فقط با سکوت و تعجب نگاش کردم. کلا باهمه دعوا داشت.

بخاطر رفتار مناسب خانمه خرید کردم ولی دیگه اونجا نمیرم. چیزی که زیاده فروشگاه و فروشنده.

مردم بی اعصاب شدن. منم یه لباس گرفتم هفته بعدش رفتم دوباره بگیرم اینبار شوهرش هم بود. دیدم قیمتش رو ...

دقیقا من تازه رفته بودم داخل مغازه که شنیدم اومد جلو وبه یکی از مشتریها یک حرفی زد اونم گفت اخلاق نداریا

اخلاق برا مشتری مداری خیلی خوبه ، خب من حالا دوباره بعد میرفتم که دیگه با این کارش ....

حالا مشتریش هم بودم هردفعه میرفتم مغازه اش