2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا فحشم ندیدن هر کار میکنم عکسم آپلود نمیشه

عیبی نداره دوستم

همیشه به سفر و خوشی و سلامتی 😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ایلام شهرستان دهلران

خوشگله 

بکر و ساکت ... فقط صدای رودخونه ☺☺☺

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خوشبختانه مکان گردشگری زیاد داره چشمه قیر غار خفاش کویر چشمه اب گرم طبیعی

خیلی عااالی 😍

تا حالا ایلام نیومدم . واااای فکر میکنم اردیبهشت واقعا اونجا بهشت میشه ...

خیلی دلم خواست 😍 

خیلی عااالی 😍 تا حالا ایلام نیومدم . واااای فکر میکنم اردیبهشت واقعا اونجا بهشت میشه ... خیلی دلم ...

ایلام فک کنم خوب باشه ولی دهلران گرماش شرو میشه توصیه میکنم پاییز وزمستون بیاین چون گرماش واقعا خیلی زیاده😁😁😁😁😁😁

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
ایلام فک کنم خوب باشه ولی دهلران گرماش شرو میشه توصیه میکنم پاییز وزمستون بیاین چون گرماش واقعا خیلی ...

مرسی از اطلاعاتت دوستتتم 😙😙😙😙