2777
2789

ما جمعه عروسیمونه 

ولی تاریخ اول عروسیمون آبان بود که به خاطر فوت شوهرم کنسل شد و ما تو این مدت رفتیم خونه خودمون 

حالا اومدیم شمال خونه مادر شوهرم 

دلم واقعا برا خونمون تنگ شده چون از اون دسته آدمایی ام که یه ماه هم تو خونه باشم و بیرون نرم حوصلم سر نمیره از بس سرگرمی های مختلف دارم تو خونه برا خودم 

حتی دلم برا تمیز کردن خونه خودمم تنگ شده 😅

الان میرم عکسایی که قبل اومدن از خونه گرفتم نگاه میکنم 

شوهرم روزه میگیره دلم میخواد خودم براش افطار سحری درست کنم چون دیگه سلیقش دستم اومده مثلا از فرنی بدش میاد ولی مامانش درست می‌کنه روش نمیشه بگه نمی‌خورم دوست ندارم 

(نگید مادر شوهرت از تو بهتر می‌دونه پسرش چی دوست داره 😄چون ده سال شوهرم دور از خانواده زندگی می‌کرده )

تازه همش با مانتو روسری ام خلقم تنگ میشه 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگشت اینقددددددر که این متنو تایپ کردی که عروسیتون بوده خاله همسرت فوت کرده بعد شما رفتین بدون عروسی سر خونه زندگیتون اما پدرشوهرت دوست داشته عروسی بگیرین و الان اومدین شمال ....که من یکی اینقدر رو زندگیتون تسلط دارم که رو زندگی خودم ندارم🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

🤪
انگشت اینقددددددر که این متنو تایپ کردی که عروسیتون بوده خاله همسرت فوت کرده بعد شما رفتین بدون عروس ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

دقیقا

الان تپ متروام خندم گرفته 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

انگشت اینقددددددر که این متنو تایپ کردی که عروسیتون بوده خاله همسرت فوت کرده بعد شما رفتین بدون عروس ...

من هی میگم انگشت چیه این وسط نگو اسم استارتره😑😑😑

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒