یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یاد یه خانمی افتادم میگفت شوهرم یه ماه یه ماه حموم نمیره خسته ام کرده من هر روز دوش میگیرم بعد به شوهرم میگم ببین من هر روز دوش میگیرم تو رو خدا بهداشتتو رعایت کن شوهره برگشت بهش گفت ببین تو انقدر کثیفی هر روز باید بری حموم من ولی انقدر که تمیز یک ماه به یک ماه میرم حموم 😑🤣
خونه یکساله دونفره چه کثیفی داره آخه؟فقط یکم گردگیری لازمه.من دوست دارم طبق سنتمون تمیزکاری بشه برای بهار ولینه که خودمون را هلاک کنیم یا کاری که لازم نیست را انجام بدیم.با توجه به کثیفی و شرایط خونه هر جا را لازم هست تمیز کنیم فقط.بعد از یکسال چرا آخه فرش را بشوره؟مگه رو فرش مستقیم غذا میخورند و میخوابند؟یا خیلی شلخته و کثیفن یا بیفکر که الکی فرشو میده بشورن که از بین بره و هزینه کنند!
خونه تکونی مال قدیم بوده که رنگ و سرامیک و پنجره دو جداره و جارو برقی نبوده و نون با چوب تو خونه میپختن و حموم کم میرفتن و شپش و ساس بوده و تو خونه چند تا مرغ و خروس رژه میرفتن
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .