2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من و شوهرم ناقلیم.دخترم هم ناقل شده ولی پسرم درگیر شده و بیماری

در آینده دخترم باید با طرف مقابلش ژن هاش چک بشه که اونم زن مشابه دختر من نداشته باشه وگرنه بچه اونام درگیر میشه

مثلا چه بیماری هایی؟

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من اولی مبتلاس دومی علائمی نداره نمیدونم واسش نگرانم نمیخوامم ببرم ازماش بگیرم وقتی درمانی نداره 😔

خوب شما بعد از اولی که درگیر بود باید آزمایش می‌دادید بینم چه ژن مشترکی دارید.من بچه اول سالم بود بچه دوم فهمیدیم ژن مشترک معیوب داریم.

الان بخوابم بچه سوم بیاریم آی وی اف میکنیم تا زن معیوب نداشته باشه

توکل بر خدا انشالله این بچتون سالم هست.پس بهش فک نکن و بسپار به خدا

تاحالا ک علائمی نداشته ولی بزگه از بچگی علایمشو داشت راستش درمانی بجز ورزشم ندارن حالا میگم خداییی نکرده دومی هم اگه یکدرصد مبتلاباشه بخوام بفهمم چ میشه بجز دق؟ پس بفرستمش بره ورزش ازالان 😔امان از بیماری های ژنتیکی 

پسرشما چن سالشه؟