2777
2789

سلام خانوما ایام به کام عزیزان 

خانوما برای سن سی سال به نظرتون چه رنگ کت و شلواری شیک و خانومانه هست

برای عروسی دوستم می‌خوام 

به نظرتون رنگ سبز زیتونی یا سبز زمردی خوبه؟؟ 

یا اصلا مشکی بخرم؟؟

این کار👇👇 فقط همین رنگ موکا رو داره با مشکی

سبز زیتونی عالیه

امسال ترندم هست منم خریدم😍🥺🤤🤤🤤

خیلی خوش میشینه تو تن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

رنگ سال نگیر از مد بره به کارت نمیاد مشکی قشنگه 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا مشکی نگیر

انقدر از رنگ مشکی استفادع نکنین

انقدر رنگای زنده وجوندار

همون سبز قشنگه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

سبز زیتونی قشنگمن یه مدت فقط دوست دارم سفید یا مشگی بپوشمترجیح خودم رنگ مشگی واسه کت شلوار

آره منم مشکی خیلی دوست دارم همیشه شیک و بروزه

ولی برای عروسی دوستم به نظرتون رنگ مشکی مناسبه؟؟ خودم که خیلی دوست دارم 

مبارکه ولی سبززیتونی ترندامسال نیست

موکا و قهوه ای ترنده میدونم ولی سبز زیتونی ترکیبش با موکا عالیه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»