2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهه مامان های با تجربه

306 بازدید | 22 پست

دیشب ساعت یک و ۴۵ دقیقه بهش شیر دادم و خوابیدم 

فک کنم ساعت ۳و نیم و اینها بود که بیدار شد منم ب خیال اینکه همین الان بهش شیر دادم بدون نگاه کردن به ساعت با صدای سفید خوابش کردم ساعت ۵ صبح با گریه اش از خواب پریدم بهش شیر دادم الان نگرانم بی حال قند خونش نیافتاده باشه دوباره الان خیلی کم بهش دادم اما خیلی بی‌حال 

نگرانم🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این سرعت قند خون بچه نمیافته هیچ نگران نباش . همه ما بارها و بارها شده که یادمون بره شیر بچه رو بدیم یا یادشون رفته باشه شیرمون بدن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

از کجا میگی بیحالهخوب شاید خوابه از روی خواب بودن که نمیشه گفت بیحالهاگه خوب شیر میخوره مخصوصا شب تا ...

احسای میکنم عضلاتش شل شده شیر خورد اصلا چشماش هم باز نکرد. شل و ول شده 

تازه امروز یک ماهشه😕

آخی عزیزم نه نگران نباش خدا حفظش کنه، ببین بعضیا از نوزادها که مشکل دارن و عمل میشن اونا را حدود هفده ساعت نباید تغذیه بدن و طوری هم نمیشه اینو گفتم شبها آسوده بخوابید الکی بدون بیدار شدن بچه خودت به زور شیر ندی

به این سرعت قند خون بچه نمیافته هیچ نگران نباش . همه ما بارها و بارها شده که یادمون بره شیر بچه رو ب ...

خیلی عذاب وجدان داشتم تو طول روز یک ساعت یک ساعت و نیم یه بار شیر میخوره... شبها هم هرموقع بیدار می‌شد شیرش می دادم اما دیشب اصن نفهمیدم چی شد!