2777
2789
عنوان

دوستی یا ازدواج

86 بازدید | 14 پست

واقعا بعضی وقتا به این نتیجه می رسم که پسرا فقط بدرد دوستی و رل میخورن ، انگار بعد ازدواج کلا یه آدم دیگه میشن ، واقعا درکشون نمی کنم !

کیه که از عشق و عاشقی و ازدواج بدش بیاد ولی به شخصه واقعا حس میکنم نمیتونم با یه پسر زندگی کنم !

واقعا درست نیست این حرف ی دسته از ادما هستن بعد ازدواج تغییر رفتار میدن اصلا هم ربطی ب جنسیت نداره توهردوجنس هستن اینجور ادمااونایی ک نقش بازی میکردن اینجورین بعدش خود واقعیشون رومیشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من تو دوستی از دختر خیلی سو استفاده میشه و مسئولیت خاصی هم در قبالت نداره اون آقا. . .

آره ولی ازدواج هم تو این دوره کار اشتباهیه ! 

درسته هردو کار اشتباهه ولی وقتی ازدواج کنی ضربه ی بدتری میخوری ، طلاق چاقعا سخته 

عزیزم‌متاسفانه دختر و پسر های آلام خیلی‌هاشون نباید سن کم‌ازدواج کنن . باید به پختگی برسن . همه پسرا و دخترا بد نیستن . فقط بای جوونا اینو بفهمن وقتی میرن توی رابطه صرف این نباشه که تهش ازدواجه بدونن آقا این یه تجربه اس و هر جا هر نفر کج‌رفت بی دعوا و‌توهین از رابطه بیان بیرون . 

عزیزم‌متاسفانه دختر و پسر های آلام خیلی‌هاشون نباید سن کم‌ازدواج کنن . باید به پختگی برسن . همه پسرا ...

میدونید آدما پر از نقص هستن ، من هم به شخصه پر از عیب و ایرادم ولی وقتی ازدواج می کنی تازه اون عیب و ایرادا چندین برابر میخوره تو صورتت

به هر ازدواجی راضی نشو مورد خوب اومد قبول کن

والا پسرای الان شلوارشونو نمی تونن بالا بکشن بعد بیاد برای من زندگی بسازه ؟

مگر آدم با یه نفر که ده سال بزرگتره ازدواج کنه که اونم واقعا احمقانست

خیلی راحت و رک و پوست کنده بگم بهت خانواده بسته و خشکی داشتم نمیتونستم راحت زندگی کنم و به حال خودم ...

منم تاحالا دوست پسر نداشتم و خب از پسرا هم شناخت کامل ندارم ولی طبق دیده هام از افراد نظیرم اینه

آدمی که مناسب نباشه تو دوستی هم آسیب میزنی و مناسب نیست

ازدواج درست با فرد مناسب میتونه خیلیم قشنگ باشه

هیچکسی بعد ازدواج تغییر نمیکنه خود واقعیش رو به نمایش می‌زاره و یا شناخت بیشتری از اون شخص بدست میاد

آدما پر از عیب ایراد که، ولی پر از تفاوت هستن که بعد ازدواج ممکنه بیشتر به چشم بیاد