2777
2789
عنوان

پول تو جیبی دختر هجده ساله❓❓❓

849 بازدید | 83 پست

میان میپرسن چقدر خوبه چطوری میگید ۵۰۰ 

۵۰۰ چی میشه اخه پول ۴ بار اسنپم نمیشه تو ماه 

اگه شهر بزرگ باشه که دیگه بدتر 

چرا حس میکنم کاربرای این سایت اکثرا عجیبن 

نه پول تو جیبی خاصی به بچه میدن نه میذارن ناخن و تتو و ... انجام بده و کلا به همه چی گارد دارن اینجا 

اا

عجیب نیستن عزیزم ..مثلا من شوهرم ۱ تومن کلا میده ..تازه اونم باید بهش هزار بار بگم داد میزنه سرم که دارم که نمیدمت .واسه عیدمم پول نداده ..میگه بدهی دارم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مونده به شرایطتت من زمان مدرسم

تهیه لباس و کتاب و این چیزا با خودم نبود یعنی پول اینارو جداکانه نمیدادن 

پدرم ۲ میلیون میداد هر ماه ولی همه خریدامو خودش میکرد 

من اون ۲ میلیون رو صرف جمع کردن یا مثلا تفریح میکردم 

یعنی برای چیزای اضافه بر سارمان برنامه ریزی میکردم پس اندازم داشتم باهاش 

اونموقع که طلا میلیونی نشده بود طلا خریدم با پولام اخر سال

عدم تو سن به این کمی تتو بزنه و کاشت انجام بدهخیلی چیپه

کاشت ناخن چیپه؟

تتو مینیمال چیپه؟

طرف ۱۸ ساله اینجا زیر ۱۸ سالو دارای صلاحیت برا ازدواج میدونن ولی تتو و ناخن و استکشن مژه نه 

اا

منم یه زمانی هجده ساله بودم اینقدری نیاز نیست که تتو و ناخن کاشتن رو حتما تجربه کنی اگه اوضاع مالی خوبی داری بحثش جداست اما اگه دغدغه مالی داشته باشیم منطقی نمیاد که دوست داشته باشم تتو کنم پول خوب هم دستم باشه باز حیفم میاد بدم ولی اره 500واقعا پولی نیس من ماهی3-4تومن خرج میکنم

عزیزم نه به 15تومن اون دختر خانم نه به 500شما 

من خودم هفده سالمه 3تومن پول میگیرم که 2تومنش پول کلاسمه البته لباسم بخام خودشون برام تهیه میکنن که اونم هر ماه نیس اکثرا سه ماهی یبار میرم خرید 

منم یه زمانی هجده ساله بودم اینقدری نیاز نیست که تتو و ناخن کاشتن رو حتما تجربه کنی اگه اوضاع مالی خ ...

نه تاو و ناخن جدا از بحث پوله 

دارم میگم اینجا مردم انگار مال یه نسل قبلن 

اا

عزیزم من ترمیم رفتم شده ۳۰۰ ترمیم رفتم شده ۱۵۰

باشگاه رفتم ۴۰۰ باشگاه رفتم ۹۰۰

کرایه اسنپ هم ۲۰ دادم هم ۹۰

خرج لباسمم هس 

بستگی داره من نیازم چیه کسی هست برآورده کنه یا فقط خودمو دارم؟

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

بابای خود من خرجیم از خودش نده ماهی فقط از طرف دولت ۷۵۰ حق فرزند میریزن براش برای هر بچه همونم راضی ...

وای الهی عزیزم امیدوارم خودت بعدا انقدر درامد داشته باشی یا دت بره این کارشو

اا