2777
2789
عنوان

حس خوب ( خدای من ) 🎀 🧸🩷

48 بازدید | 7 پست

دوست خوبم سلام 🥹💚

دخترا من میخوام که انرژی مثبت خودمو ببرم بالاااا 

چون به من ثابت شده خدا در هر شرایطی هوامونو داره 

ولی ما اینقد غرق افکار منفی و دلهره و استرسیم که یادمون میره باید توکل کنیم بخدا و یادمون میره وقتی خدا هست ترس و نگرانی معنایی نداره 

من یاد گرفتم که از همه تجربهای زندگیم درس بگیرم 

چون خدا میخواد که من آدم قوی باشم و همیشه عاشق خودم باشم ….

اصلا چرا باید از خودم بدم میاد؟ خالق من خداست و قطعا منو بی نقص آفریده و‌ من زیبام 

حالا شاید همیشه براتون سوال باشه چرا ادمای سمی جذب خودتون میکنید یا چرا اتفاقا بد جذب میکنید با اینکه گاهی وقتا توکل هم میکنید !!!؟ چون هنوز تو گذشتتون گیر کردید 

دخترا ی روشی هست ب اسم هواپونوپو چی هست یه نوع پاکسازیه ، پاکسازی اتفاقا های گذشته یا ادم های گذشته کسایی ک تو بهشون اسیب رسوندی یا اونا ب تو اسیب رسوندن ، بخششه خودت ، اینه ک خودتو ببخشی و همه اتفاقات بدو بپذیری و مسئولیتشونو قبول کنی و پاکسازیشون کنی 

حتی میگن ی دکتر با این روش تونست بیمارهای تیمارستانی که اوضاعشون ب شدت وخیم بوده رو درمان کنه …

این روش مثل ذکر میمونه : باید هروز با خودت تکرارشون کنی تا عادتت بشه 

حالا ذکرا چی ان :

دوستت دارم

متاسفم

لطفا مرا ببخش 

متشکرم 

با تکرار اینا از صمیم قلبتون خودتونو پاکسازی میکنید و باعث میشه انرژی مثبت وارد زندگیتون شه و معجزهارو‌ببینید 😍 حالا خودتون بیشتر درموردش بخونید تو گوگل هست حتی تو یوتوب کامل توضیح دادند 

بچها خدا همین اطرافه ماعه ، خانوادمون ، زمین اسمون ، جز ب جز نعمت هاش ، کافیه چشمامون رو به زیبایی ها باز کنیم  

سلول ب سلول اعضای بدن ما این نشون میده خالق ما فوق العادست فقط باید نزدیکش بشیم با حس خووووب😍❤️

شماااااهم امتحان کنید مطمعنم به حس خوب و ارامش میرسید 

خدا تو قلب مااااااست زندگی کنیم و عشق بورزیم 

عاشق زندگی کردن باشیممممم 💚💚

شکرگذار باشیم که شکر نعمت میاره و کفر بدبیاری

بچها با جزئیات شکرگذاری کنید ، و طوری ک انگار الان داریدش ، مثلا خدایا شکرت که من خونه دارم  

دوستتون دارم 🎀🧸

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸

مرسی که این اطلاعات رو به اشتراک گذاشتی اتفاقا می خواستم بدون این متاسفم مرا ببخش داستانش چیه

عزیزدلمی 🎀🩷

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلمی 🎀🩷

امضات چه قشنگه 🙂

واقعا ادمایی مثل شما می بینم حالم خوب میشه 

من شکر گزاری می کنم و وقتی می بینم بقیه هم تو حس خوب شکر گزاری شریک هستن خوشحال میشم 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

امضات چه قشنگه 🙂واقعا ادمایی مثل شما می بینم حالم خوب میشه من شکر گزاری می کنم و وقتی می بینم بقیه ...

دقیقا منم 😍 حسش بی نظیره 

خیلی خوبه که همه یاد بگیریم ب هم دیگه حس خوب بدیم و از زندگی لذت ببریم 

امضات چه قشنگه 🙂واقعا ادمایی مثل شما می بینم حالم خوب میشه من شکر گزاری می کنم و وقتی می بینم بقیه ...

و همینطور تاپیک خودت 

خدایا بغلم کن 🥹 

تاپیک های من رو میتونی استفاده کنی عزیز

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

تاپیک های من رو میتونی استفاده کنی عزیز

حتما🩷