2777
2789

سلام بگین تا مام استفاده کنیم ....من خونم خیلی کوچیکه ...تغییر دکورمم کمه ...گل و گلدونم ندارم میخوام بخرم... 

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

هیچی تابستون عروسیمه تدارکات عروسیه جهیزیه و اینا

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتي سيناوش خانم مبارك باشه 

مرسی عزیزم⁦❤️⁩💚💛🧡💜🖤💙

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

من اولين برنامم اينه خونرو محكم بتكونم همه چيو بشورم ببينم تو خونه چي كمه ان شاالله به اميد خدا بخرم 

اگه شد بريم مسافرت

خريد لباس براي هممون 

سعي كنم سال جديد اخلاقمم بهتر كنم 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
عزیزم همه اینا رو الان انجام بده شاید به عید نرسیم

نميشه عزيز دلم خونه در حال ساخته نميتونم بچينم بايد تموم بشه ❤️

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

امسال اولین سالیه که سه نفر شدیم😍

بسیار هیجان زده ام

دخترم ممکنه تا عید بتونه بشینه

وای فکر کن بشینه سرِ سفره هفت سین😍

خریدِ لباس برای خودم و همسرم و بچم جزِ اولین کاراییه که میکنم

پارسال باردار بودم استراحت مطلق برای عید هیچی نخریدم عینِ نی نی ها عقده ای شدم😄

برنامه ای برای خونه تکونی ندارم قطعا تمیز کار میارم کمکم چون بچم نمیذاره تنهایی کارامو انجام بدم

.Pain🔥you made me a believer

اصلا برنامه خاصی ندارم...

لباسم دارم ..بعضی مانتوهامو ۲بار پوشیدم دیگ امسال نمیگیرم...تا چندماه بعد عید..

تمیزی خونه ک همیشه ماهانه کلی انجام میدم دیگه..عیدم مثه بقیه موارد..

مسافرتم تو ذهن من نیست شوهرمو نمیدونم.

از اونجایی ک برنامه ریزی هر وقت کردم خراب شده برنامه نمیریزم...تا هرچی خیره انشالله پیش بیاد ..(بشرط حیات)

تازه هم از مشهد اومدم فک نمیکنم بخوام برم جایی..خصوصا خونه اقوام اینا اصلا نمیپسندم بخوام برم شهرستان..همینجا چندتا فامیل داریم شاید سر بزنم..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج