من برداشتم قرآن بخونم دیدم یه برگه هست روش نوشته من و پسرش ازدواج کنیم بعد چند تا شکلک داشت کنارش
از شکل ها عکس گرفتم سرچ زدم عین همونا رو آورد نوشته بود طلسم جذب همسر برای خانم!
فهمیدم خانم خیلی دلش میخواسته با پسرش ازدواج کنم
🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانمهایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
از وقتی این برگه رو دیدم هم از چشمم به کل افتاد! هم میترسم پس فردا بیاد خونه ام دعا بزاره بره
🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانمهایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🤣🤣گلم شکلکارو چجوری سرچ کردی چرا چرت وپرت میگی به شعور مردم توهین میکنی
گوگل لنز خیلی وقته اختراع شده😁
بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
🤣🤣گلم شکلکارو چجوری سرچ کردی چرا چرت وپرت میگی به شعور مردم توهین میکنی
عزیزم فکرکنم شما آشنایی با گوگل نداری
عکس بگیری توی قسمت سرچ یه گزینه به شکل دوربین هست بزنی عکس رو از گالری انتخاب کنی از نت همونو برات میگرده پیدا میکنه اگه باشه، اینکه شما بلد نیستی دلیل نمیشه حرف ما چرت باشه