2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع ببرا دست دست کنی رفته پخش شده

الان دو طرف سینش دیدم بعد میگن احتمالا همزمان نمیشه دو طرف و برداشت باید یه سمت عمل شه بعد سمت دیگه 

خب این فاصله دو تا عمل خودش خطرناک نیست ؟؟؟؟؟

یعنی هم سینه هم لنف عمل میشه ؟بچه چند بار بیهوش شه اخه ☹️☹️☹️ خود سینه هم میگن دو مرحلس که عملش

متاسفانه بله البته بستگی به اندازه و شرایط توده داره

طفلی☹️

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
الان دو طرف سینش دیدم بعد میگن احتمالا همزمان نمیشه دو طرف و برداشت باید یه سمت عمل شه بعد سمت دیگه ...

ببین اگه یه سینه هست که کل اون سینه رو و غدد لنفاوی اطرافش رو برمیدارن خوب میشه منتها اگه دو تا سینش هست پخش کرده درمان نمیشه دیگه حالا هر چیم عملش کنی باز میره یه جا دیگش میزنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ببین اگه یه سینه هست که کل اون سینه رو و غدد لنفاوی اطرافش رو برمیدارن خوب میشه منتها اگه دو تا سینش ...

اصا تو سونو گفتن بدخیم نیست حتی گفتن ۱۰۰درصد هم سرطانی نیست من الان خودم دیدم دو طرفه