2777
2789
من از نگراني بيدارم  بچم مريضه  يك دكترم بردمش دارو كه نداد هيچ  نگرانمم كرد گفت ب ...

خب گفته ببرش دکتر قلب 

این نگرانی داره !!! 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر نسکافه

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

از فکر و خیال و نگرانی

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
خب گفته ببرش دکتر قلب  این نگرانی داره !!!

نگفته ببرمش پارك!!!اين فكر منو داره مي خوره كه مكه مشكل قلبي داره؟؟و اگه خداي نكرده داشته باشه؟؟؟🙈🙈🙈

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
من که جای شما بودم نمیبردم توتاپیک خودتم گفتم

نديدم اون پيامو كه گفتين نبرم!!!ديوانگي اينجاست كه چه ببرمش و چه نبرمش نگرانم🙈نبرمش يك جور كه نكنه طوري باشه،بردن هم اينكه اگه طوري باشه؟🙈

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

چون دخترم کل دیروز و خواب بوده و الان نمی‌خوابه😔

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓