2777
2789
عزیزم سوناتو خاموش کن بخارش داره میزنم به دیوارما خونمون گرم شده یخای اتاق پنگوئن ها م داره آب میشه

خخخخخخخخخخخ الدهنت السرویس😂😂😂😂

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونطور که سیگار صورتیمو دارم دود میکنم به رقیبم که تو ساختمون رو به روییه میگم:با بد کسی در افتادی ...

احتمالا خونشون روگسله رقیبت؟

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
عزیزم سوناتو خاموش کن بخارش داره میزنم به دیوارما خونمون گرم شده یخای اتاق پنگوئن ها م داره آب میشه

عزیزم یکی از پنگوئن هاتون گوشه ی‌چشم یوز پلنگ کوچولومو زخمی‌کرده.یکم تربیتشون کن

عزیزم یکی از پنگوئن هاتون گوشه ی‌چشم یوز پلنگ کوچولومو زخمی‌کرده.یکم تربیتشون کن

خاک برسر یوزپلنگت که ازیه پنگوئن کتک خورده.ایش مردم حیوناشون بی عرضه😔🤔😂😂😂

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
نه من ترکوندمش😂

پس تاپیک صوفیا هم کارخونه ناکست بوده

باید برم بخوابم اخه فردا پرواز دارم بلیطم رو میزه باید برم ایتالیاااا یه دوشششش بگیرم و امادشششم بعرممم اوم ایشش

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗