2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم حسسسساسسس!!! یکی دیگه هم گذاشته بود.

آره میدونم منم حساسم. آخه تا دیدم فکر کردم خود عاطیه خوشحال شدم بعد خورد تو ذوقم😑

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
وای من که اصلا حس مدارم دروغ بگم پسرم نیم ساعت پیش بیدار شده داره بازی میکنه فک میکنه روزه من خوابم ...

وای جدی؟؟خخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عاشقشم ماچش کن

مگ کی خوابیده؟؟

همین الان برد پیت زنگ زد خونمون  گفت بعد طلاق از آنجلینا خیلی تمها شده و میخواد بیاد خواستگاری ...

برد پیت خواب و ارام نداره این وقته شب زنگ زده 

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
همین الان برد پیت زنگ زد خونمون  گفت بعد طلاق از آنجلینا خیلی تمها شده و میخواد بیاد خواستگاری ...

زود جواب ندی ها.

خیلی فکر کن.

یکمم طاقچه بالا بذار.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

وای اصلاقبولش نکنی ها بنظرم ارزشی نداره که بخوای باهاش ازدواج کنی لیاقتت بیشترازیناس😂😂😂😂😂😂😂😂 خودتودست کم نگیر

آره میدونم منم حساسم. آخه تا دیدم فکر کردم خود عاطیه خوشحال شدم بعد خورد تو ذوقم😑

دیگه ببخشید ما عاطی نبودیم خورد تو ذوقتون

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

نه بابابردپیت چیه مدیونی منی جوانی توحروم کنی 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی