2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا از ادم جا افتاده خوشم میاد

ی بازیگر ترکی هست اسمشو بگم نمیدونم بشناسی یان تو فیلم گل جمال بازی میکنه نقش اصلیه بزنی گوگل میاره

از اونطور ادمی خوشم میاد ولی متاسفانه با سنم مغایرت نداره فک کنم نمیتونم همچین کسی رو پیدا کنم اگ باشه ۲۰ سال اختلاف سنی داریم😐😂

خوب اینو که همه میخوان

من ی هیکلی میخوام مثل هادی چوپان به هر کی میگم مسخره میکنه و ی حرفایی میزنه که جاش اینجا نیست 🤭😂😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

شوخی میکنی

نه جدی میگم .حقیقت تلخه قد بخوره توسرش اخلاقش خیلی مزخرفه همش چرت و پرت میگه خونه بیرون حتی موقع خرید اصلأ یه خرید هم نمیشه باهاش رفت آبروی آدمو میبره

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

من کلا از ادم جا افتاده خوشم میادی بازیگر ترکی هست اسمشو بگم نمیدونم بشناسی یان تو فیلم گل جمال بازی ...

میدونم کی رو میگی اون که کراش دهه ۷۰ها هستش

خوب اینو که همه میخوانمن ی هیکلی میخوام مثل هادی چوپان به هر کی میگم مسخره میکنه و ی حرفایی میزنه که ...

افرین منم اینجوری خوشم میاد ولی اکثر قد بلندا لاغر هستن