2777
2789
عنوان

رد کردن خواستگار خوبی که به دلمون نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

واقعا؟ یعنی آدم به خواستگار ش هیچ تمایل و کششی نداره از لحاظ عاطفی و فیزیکی؟

من یه همچین خواستگاری داشتم و بهش دوبار فرصت دادم ولی واقعاً نمی‌تونستم باهاش زندگی کنم ردش کردم رفت. بازم حالا فکر کن و باهاش آشنا شو شاید خوشت اومد

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

من باشم رد میکنم نمیتونم بدون حس و کشش ازدواج کنم. خودمم میشناسم اگه اول از یکی خوشم نیاد تا اخرم نم ...

منم همینم، کلا احتمالش کمه اگه از کسی آدم خوشش نیاد بعدا خوشش بیاد، شاید فقط عادت کنه

چند جلسه دیگه ببینش شاید به دل نشست

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

اگه نکردیم، نه؟ زمان که خب میده آدم، به آدم خوب

بلاخره باید یه چیزی باشه حداقل باید محبتاش بچسبه بهت لذت ببری بهت محبت کنه یا دیر سراغتو بگیره دلتنگیش بشی اینا همش کششه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

ریسکی نبود برات انتخاب؟ نگران نبودی؟

نگران که آدم همیشه هست ، چون ازدواج واقعا یه هندونه ی در بسته است ، ولی خب 80درصد معیارهایی که می خواستم رو داشت و توکل کردم به خدا و بله گفتم  فعلا عقدم

اگه قدوچهرش بهتون میخوره واخلاقش خوبه دوسداشتن بعدش بوجودمیاد

منکه رد کردم، اما این حرفا خیلی باعث تردید م بود، من فک نمیکنم بعدها به وجود بیاد، یا حداقل برای کسی که به دل نشستن مهمه براش

بلاخره باید یه چیزی باشه حداقل باید محبتاش بچسبه بهت لذت ببری بهت محبت کنه یا دیر سراغتو بگیره دلتنگ ...

آره واقعا هیچی نباشه، نمیشه، بهترین م که باشه طرف 

نمیشه به این امید بود که چون خوبه قبول کرد، علاقه بعدها ایجاد میشه، به نظرم