2777
2789

خیلی تند تند سرما می‌خورد تا این که چند روز تب کرد و کارش ب بیمارستان کشید شاید از اول مهر ده بار دکتر رفته ۷ سالشه الانم ضعیفه ب نظرتون بفرستم مدرسه یا ن ؟ چون اکثر بچهاشون سرماخورده هستند از ویس هایی که داخل گروه میزارن فهمیدم  تمام آزمایش‌هاش خوب بوده اما تند تند سرما میخوره به نظرتون تا فروردین بهش استراحت بدم ؟ تا قویی بشه به خدا نوزاد دارم و خودمم کم کردم اینقدر ک جوش زدم جتی نتونستم بیمارستان برم مراقبش باشم نظرتون چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا تقویتش کن 

دیگه هفته اخر نرفت نرفت فقط عید حتما باهاش تمرین کن 

بهش ایموژن بده و ویتامین ث 

غذای مقوی و گرم بده گرم منظورم‌گرمی هست 

انگشت شصتش از پایین‌تا بالا براش ماساژ بده با روغن 

گلو و گردن تا نزدیک چونه هر شب با روغن سیاهدانه چرب کن و ماساژ بده

فعلا امضا ندارم

اگه کلاس دوم ول کن نمیخواد بره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اولا تقویتش کن دیگه هفته اخر نرفت نرفت فقط عید حتما باهاش تمرین کن بهش ایموژن بده و ویتامین ث غذای م ...

تاثیر داره ؟ واقعا؟ یعنی اگه یه نفر سرماخورده کنارش باشه فوری مریض میشه با این که تمام آزمایش‌های چکاپ کامل همه چیزش خوب بود فقط کمی کم خونی داشت

به نظرم مدرسه نفرستید. باید خونه بمونه مراقبت کنید ازش. تغذیه ش کنید حتما. آرامش و خواب کافی هم باید داشته باشه اما تغذیه هم مهمه برای این بچه. مواد مفید غذایی نه هر چیزی

مدرسه هم از نظر من به عنوان یه خواننده تاپیک تون بله اگر نفرستید بهتره. ایشون نیاز به استراحت و مراقبت کافی داره اما نترسونیدش نگید ضعیف شدی یا ضعیف هستی