2777
2789
۳۸سال

دکتر پوست مراجعه کردید؟

تو این سن عادی نیست

ازمایش هورمن و انزیم های کبدی بدین شاید از اونا باشه

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر پوست مراجعه کردید؟تو این سن عادی نیستازمایش هورمن و انزیم های کبدی بدین شاید از اونا باشه

پوستم خیلی صافه دکتر میگه عادیه

فقط زیر لبم یا روی چونه

همیشه چندتا زیر پوستی دارم

چربه پوستم حساس بودنو نمیدونم

خب شاید باورت نشه این ی مزیته اگه هم پوست خشکی داشتی و هم جوش زیر پوستی دیرتر و سخت تر خوب میشد

پوستم خیلی صافه دکتر میگه عادیهفقط زیر لبم یا روی چونههمیشه چندتا زیر پوستی دارم

وایی خب خداروشکر مسئله خاصی نیست اونا خودشون میان خودشونم میرن

روتین خیلی شلوغی نداشته باشید که تحریک شن

ولی با این شرایطم‌خوب نمیشه😂

برو دکتر پوست عزیزم

اگه نمیدونستپ الکی نمیگفتم کار تو راحت تره و خیلی زودتر هم تاثیر میزاره محصولات رو پوستت

نتیجه اش ماندگاره؟من وقتی ۴۰ یا ۵۰ روز نیاسینامید نمی زنم جوشام برمی گردن

اگه روتین درست داشته باشید ترجیحا تحت نظر دکتر ماندگاره

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بنظرت سرم سالسیلیک اسید بگیرم بهتره یا شوینده با سالسیلیک

شوینده ترجیحا باید ملایم باشه که برای استفاده روزانه مناسب باشه و تخصص شوینده صرفا پاکسازیه

پس سرم سالیسیلیک بهتره

اما بهتر با یه پزشک یا داروساز تو طرز استفاده ازش مشورت کنید

چون الان نزدیک عیده و اضافه کردن اکتیو پوستی به روتین ممکنه پوستتون نیازه یا...

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

شوینده ترجیحا باید ملایم باشه که برای استفاده روزانه مناسب باشه و تخصص شوینده صرفا پاکسازیهپس سرم سا ...

و شاید مشکل درونی باشه