2777
2789
عنوان

پنومونی یا عفونت ریه در کودکان

16971 بازدید | 29 پست

سلام

۵ روز پیش پسرم سرما خورد و تب داشت بردم پیش دکترش دارو داد و گفت اگه سرفه هاش که خلط دار بود بیشتر شد عکس ریه بگیر امروز یهو قفس سینش و فشار داد و گریه کرد بردم رادیولوژی تشخیص پنومونی دادن دکترش گفت تا ۱۰ روز فارمنتین بخوره شما تجربش و دارید؟خیلی میترسم نکنه خطرناک باشه؟سرفه هاش مداوم نیست ولی خیلی خلط داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من ده ماهش بود گرفت من خیلی دیر فهمیدم شبا تب کلی سرفه سه بار بردم دکتر یه شربت میداد و تمام دو شب حالت تشنج بهش دست داد بردم بیمارستان یه دگزا میزدن و میگفتن برو بعد یک ماه یه شب خونه خواهرم بودیم گفت چه وضعشه بریم بیمارستانی ک خودم کار میکنم آخه پرستار بیمارستان کودکان بود رفتیم اونجا عکس گرفتن فهمیدیم عفونته خیلیم شدید خواستن بستری کنن خواهرم گفت بریم خونه کاراشو خودم خونه میکنم ولی خب در عرض دو روز بهتر شد خدا از بعضی دکترا ک راحت از کنار مریض اونم بچه بی زبون میگذرن نگذره ایشالا

واي عزيزم پنوموني يعني ذات الريه.پير من ماه پيش براي همين بستري شد ٨ روز توي بيمارستان.آخه فارمنتين چرا؟؟؟؟اين همون كوآموكسي كلاو عاديه كه دوزش بالأتره.بچه بايد آنتي بيوتيك قوي بگيره و تحت نظر باشه.ذات الريه بايد حتما درمان بشه

واي عزيزم پنوموني يعني ذات الريه.پير من ماه پيش براي همين بستري شد ٨ روز توي بيمارستان.آخه فارمنتين ...

نمیدونم 😔دکترش فوق تخصصه و دکتر خیلی خوبیم هست وای خیلی نگرانم همینطوری بالاسزش نشستم خیلی میترسم😢

داروي ذات الريه سفترياكسين تزريقيت كه توي سرم آروم آروم به بچه تزريق ميشه

عزیزم برای چی این طور میشه در معرض سرما قرار میگیرن   این طور میشه یا سرماخوردگی هست که درمان نمیشه و این طور میشه؟