2777
2789

و یه عقده ای روانی باهاتون لج میفته که دلیشلم خودتونم نمیدونید..چیکارمیکنید..من که اومدم بیرون دیگه تموم کردم درس خوندمو خسته هم بودم حوصله بحثو دعوا نداشتم ..انرژی هم نداشتم جلوم خوراکی باز میکرد میخورد یا خیره شده بود سمت من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه پارتیشن بندی نیست کتابخونه؟ دیگه الان واقعا تو این زمان زشته ادم تو کتابخونه با کسی چشم تو چشم ش ...

نه والا تازه اون کم بود یکی دیگه که بنظرم عاقلنر بود اونم اومد جلوم نشست..حالا تازه با عقدههه باز میکرد جلوم میخورد..هی صدای خوراکیاش یا قلپ قلپ میخورد ابمیوشو واقعا خیلی عقده ازش میبارید دیگه اولش خاستم دعوا کنم بلند شد رفت بعد دوساعت که من خسته شده بودم اومد ..تازه من خیچی نخورده بودم اون میدونست انرژی ندارم دیگه اومد

😂😂😂😂

یاد چندتا عقده‌ای افتادم همین امسال

یکیشون از اول با من لج بود بدبخت حسود

یه بار شروع کرد گیردادن که تو صدای مدادت میاد منم چنان دمش رو چیدم که دیگه جرات نکرد اذیت کنه

یکیشونم دختر فامیلمون بود

پشت سر من به بچه‌ها گفته بود این سه ساله پشت کنکوره اینا جای ما رو می‌گیرن(کلا یک سال و نیمه برای کنکور می‌خونم قبلش مشغول دانشگاه و کار بودم)

منم گفتم خب کاری نداره ایشالا تو هم سه سال می مونی اصلا چهارسال می مونی پنج سال می مونی تا قبول بشی

فعلا مامانش برام تو قیافه است منم محل سگ بهشون نمی دم😊

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

میگفتی :هنننن نَدیییی؟!+به ترکی ها چیهههه؟!!!

مستقیم هم نگانمیکرداااا...به اطراف من نگامیکرد ولی قشنگ میدونستم میخاد حرص منو دربیاره حواسمو پرت کنه نذاره درس بخونم

خاستم بگم ازم خیلی بزرگتر بود گفتم دعوامیشه اخه😢خسته بودم جون دعوانداشتم دیگه🥲

پس بیخیال فردا رفتی جایی بشین که اصلا تو دیدت نباشه

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
مستقیم هم نگانمیکرداااا...به اطراف من نگامیکرد ولی قشنگ میدونستم میخاد حرص منو دربیاره حواسمو پرت کن ...

هوففف می‌دونم هست از این آدما متاسفانه ولی خوب سری بعد مانتو بهتر انتخاب کن

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
😂😂😂😂یاد چندتا عقده‌ای افتادم همین امسالیکیشون از اول با من لج بود بدبخت حسودیه بار شروع کرد گیرد ...

خب چجوری دم دختره رو چیدی؟اره منم میدونم از حسودیشه که اینجوری میکنه هرجا هم میرم ازینا پیدا میشه شانس من..من ازخونه از دست این سه تا عقده ای روانی رفتم حالا درجا اونجا اون سبز شد😑🤌🏻🫣حالا اخه محل نمیدمااا ولی خیلی نزدیک بود دقیقاااا جلو روم بود..بعد خوراکیاشو باصدا بلندد میخوردو باز میکرد.منم که خودم مشکل دارم توی تمرکزکردن دیگه

هوففف می‌دونم هست از این آدما متاسفانه ولی خوب سری بعد مانتو بهتر انتخاب کن

اره زودتر برم جای دیگه بشینم بهتره😢🥹ایندفعه اگه کاری کرد دعوا کنم یا به مسئوله بگم؟