2777
2789

بابام قبلا با وکالت تام من رفته بود حساب باز کرده بود چک کشیده بود چمیدونم کارای بانکی و دعواهاش،با مشتریاشو حل میکرد

موقع رفتن با فوحشو فضاحت وکالتو براش،باطل کردم

حالا رمزو گم کرده میگه پول میخوای باید بری رمز بگیری چون من گمش کردم

مادرمن هی میگه برو آدمو حوا ثبت نام کن ازدواج کنی بری 

حالام این چندماه با خوشی رندگی کردن تا من اومدم پریدن به خودشون برق کم مصرف کنیم ، تو تاریکی میشینن نمیدونم برا حرفای نگفتشون منو بهانه میکنن  دادوبیداد میکنن

من واقعا زده بود به سرم اگه حالم خوب بود مرخصی نمیگرفتم بیام خونه

برا افطار یک ساعت تو آشپزخونه بودم 

پریدن به خودشون که این یک ساعت ما میخواستین بیایم، بعد افطار رفتم بشینم بشقابامو قابلمه گذاشتم خیس بخوره چه جنگی شد که ظرفاشو نمیشوره

من عمیقا ناراحتم که اومدم خونه

من واااقعا از آدم بی ادب بی فرهنگ متنفرم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یعنی صدای بابام انگار از تهه جهنم درمیاد از بس که سرم داد زده من اگه خدا ببرتم جهنم‌بگه کدوم چیز که عذابتو تکمیل میکنه صدای داد زدن این مرده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😭😭😭😭😭😭میخوام خودمو جمعو جور کنم برم روانشناس بهش گفتم‌وقت بگیر برام گفت به من چه خودت بیا وقت بگیر یا فلانی یا خودت وقت بگیر. همیشه گفتن یا حرف ما یا برو بمیر  راهنماییتم نمیکنیم.

شما خارج هستید؟...چن سالتونه؟...وقتی اذیت هستید برنگردید خوب همون جا بمونید

نتونستم برنگردم افسردگی شدید گرفته بودم، انقدر میخوابیدم از امتحانام جا می موندم. گفتم اخراج میشم و بدبختی کل درسم میپره، مرخصی گرفتم . متاسفانه جایی جز خونه ندارم .

نتونستم برنگردم افسردگی شدید گرفته بودم، انقدر میخوابیدم از امتحانام جا می موندم. گفتم اخراج میشم و ...

همون جا پیشرفت کن دیگه نیا

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

شما خارج هستید؟...چن سالتونه؟...وقتی اذیت هستید برنگردید خوب همون جا بمونید

دو روزه برگشتم توی این دوروز چندبار گفته برو آدمو حوا ثبت نام کن شوهر کنی، اینو پا تلفنم میگفتن. واقعا وقیحن چون من خودم ۲۵ سالگی بهشون گفتم دلم میخواد ازدواج کنم خودشونو زدن به کوچه علی چپ و انگ چسبوندن که تو دنبال پسری، حالا که همه جوره ازم کم شده، سلامتیم زیباییم روحیم، مث یه جتس که میخوان بذارن دیوار باهام رفتار میکنن .فقط میخواستم پاشم خودمو جمع کنم دکتر پیدا کنم حداقل قرص بگیرم

دو روزه برگشتم توی این دوروز چندبار گفته برو آدمو حوا ثبت نام کن شوهر کنی، اینو پا تلفنم میگفتن. واق ...

عزیزم برات آیت الکرسی می خونم ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

همون جا پیشرفت کن دیگه نیا

😭😭😭😭😭آره عزیزم

متاسفانه اونجا انقدر سختی کشیدم

درمان کنم دوباره میرم اصلا از شر اینا رفتم 

عزیزم برات آیت الکرسی می خونم ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده

قربونت برم مرسی عشقم😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹منم برات میخونم مرسی که حرفامو شنیدی و خوندی از خدا برات بهترینارو میخوام