2777
2789

اومدم شهرستان حال روحیم عوض بشه از اون آپارتمان یه مدت دور بشم اصلا خوشم از سر و صدا و شلوغی نمیاد 

زنداییمم که کلا اصلا مراعات نمیکنه با اینکه میدونه شرایط روحیم خوب نیست بچش رو میاره اینجا میذاره و میره خوش گذرونی بچشم اصلا یک درصد تربیت رو نداره همش یا در حال فحش دادنه یا بی احترامی و جیغ جیغ کردن 

الان زنگ زدخونه داداشم دعوت بودیم داریم با اونا و خانواده بابام می‌آییم اونجا گفتم اماده باشین 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به جز دختر خودش برادرزاده هاشم میخواد بیاره

در صورتی که پدربزرگ من عزاداره پسر جونشو از دست داده آخه یعنی چی چرا درک ندارن 

دیروز ۴ تا از انگشتام سوخته تاول زده،توی دوران پی ام اسم،به خاطر این روزا ک اتفاقای خوبی نمیوفته ناراحتم به مادربزرگم گفتم من واقعیتش حوصله ندارم میرم توی اتاق درو میبندم میخوابم دخترش اومد در اتاقو باز کرد جیغ کشید و اومد سراغم شوتش میکنم بیرون 

مادربزرگم گفت پذیرایی کن تو گفتم با این دست؟

کسی که خودش و ی ایل رو ساعت ۸ و نیم دعوت میکنه خودشم پذیرایی کنه اگر شعور داشته باشه میبینه پسرتو تازه از دست دادی هی آدم نمیاره خونت بگه و بخنده

گفت زشته و .....

*واقعا بچه دوست دارم ولی بچه ای که مادرش درست تربیتش کرده باشه نه لوس و بی ادب که هر چی میگه باید بگی چشم

خیلیم مهربونم ولی وقتی حالم خوب نباشه حوصله هیچی ندارم مخصوصا الان ک میدونن و درک نمیکنن وقتی میان بلند بلند حرف میزنن و مسخره بازی درکشون نمیکنم اصلا 

حق با منه یا مادربزرگم؟

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.