2777
2789
عنوان

دیگه میخوام خوددکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست

کلاس چندمی ؟ 

خیلی شیک بگو تا قبل از کنکور درمورد ازدواج و کسایی که میان خواستگاری با من صحبت نکنین بعدشم میری دانشگاه دیگه حاجی حاجی مکه😐😂دیگه اون موقع بچه نیستی نمی تونن مجبورند کنند خودت هر وقت دوست داشتی و با کسی که دوسش داشتی ازدواج میکنی 

یارو چند سالشه ؟ کیه ؟ شغلش چیه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واا جاشون رو مگه تنگ کردی به چشم نون خور اضافه نگات میکنن واسه خودت شغل پیداکن محلشونم نزار مگه اذدو ...

دارم واسه کنکور میخونم ولی هر روز همینه انقد تیکه میندازن ادمو از همه چی زده میکنن

اغا من جای تو بودم ببخشینا ولی نمیزاشتم کسی به چیزی که نمیخوام وادار کنه و اصلاهم خجالتی نیستم سرمو ...

به حرف راحته ولی شما نیستین ببینین چقد تیکه میندازن به ادم

ادم میشنوه غریبه تیکه بندازه ولی فکرکن پدر مادرت بهت بگن ترشیده و نمیدونم فلانی همسن توعه خونه میگردونه

میدونن هیچ جارو ندارم هیچ کسیم ندارم

مادربزرگی پدربزرگی نداری باهاشون صحبت کنی؟یا اصن بگو بیا خاستگاری با پسره صحبت کن بگو قصد ازدواج نداری ولی خانوادت نفهمن تو چیزی بهش گفتی

چرا من دارم ثانیه به ثانیه فشاری میشممم

پریروز سرما خورده بودم شب گفتن ببریم دکتر گفتم نه خرجش خیلی زیاده خوب میشم خونه

صبحش دیگه بدتر شده بودم گریه میکردم گفت بریم گفتم نه جیغ زد سرم مریضی به ابجیت میدی( انگار مثلا مریض بودن من مهم نیست مهم اینه اون مریض نشه) بعد گفتم جهنم مریض میشه دوباره باید حرف بشنوم پا شدم لباس بپوشم مامان کثافت و عوضیم شروع کرده گوه خوردن

هی میگه همسن تو خونه میگردونه تو سر مریضی نق نق میکنی🙂

مادربزرگی پدربزرگی نداری باهاشون صحبت کنی؟یا اصن بگو بیا خاستگاری با پسره صحبت کن بگو قصد ازدواج ندا ...

مادربزرگ؟ یکی خراب تر از مامانمه

فکر می‌کنی اگه کسیو داشتم پناه میاوردم به اینجا؟ 

اونا انقد تیکه بار میکنن بس نیست به اینم یاد میدن

ازشون متنفرم ایشالا به خاک سیاه بشینن که فکر میکنن ۱۷ سالگی سن ازدواجه

مادربزرگ؟ یکی خراب تر از مامانمهفکر می‌کنی اگه کسیو داشتم پناه میاوردم به اینجا؟ اونا انقد تیکه بار ...

🙁🙁🙁🙁🥺🥺🥺🥺چی بگم حق داری واقعا ولی زیر بار نرو وقتی حرف میزنن‌برو تو اتاقت اهمیت نده به حرفاشون...امیدوارم دست از سرت بردارن و انقد اذیتت نکنن💔