یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برق محلهمون اتصالی کرده ربطی به اداره برق نداره.من سوالم این بود چقدر طول میکشه اتصالی برق رو برطرف کنند،آخه یه شهرک نزدیک خونهمون برقشون وصل شده واسه ما هنوز وصل نشده
نیم ساعت پیش زنگ زدم گفتند برق محلتون اتصالی داره،بعد گفتند همکارانشون رو میفرستند.الان یه شهرک نزدیک خونهمون که همزمان با ما برقشون رفته بود وصل شده واسه ما هنوز وصل نشده
برق محلهمون اتصالی کرده ربطی به اداره برق نداره.من سوالم این بود چقدر طول میکشه اتصالی برق رو برطرف ...
خب برق محله به اداره برق مربوطه .. و اونام تا جمع نشین نرین دمه اداره نمیان به این زودیا درستش کنن .. بعد هم .. سوالتو درست نپرسیدی .. بعد هم .. بابای هرکی تو اداره برقه می تونه جواب تو بده .. که البته خیالت تخت همین جواب رو بهت میده ..