2777
2789

اتصالی نه

اما تابستون از بس گرم بود نمیدونم سیم بود چی بود آب شده بود برقا قطع شد. زنگ زدیم اومدن درست کردن 

زنگ بزنید اداره برق بیان چک کنن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتصالی نهاما تابستون از بس گرم بود نمیدونم سیم بود چی بود آب شده بود برقا قطع شد. زنگ زدیم اومدن درس ...

زنگ زدیم گفتند محله‌تون برق اتصالی کرد و همکاراش رو فرستادن.الان یک شهرک دیگه برق داره ولی برق ما هنوز وصل نشده

نه اما اینجا کسی گندکاریاشو گردن نمی گیره ..

برق محله‌مون اتصالی کرده ربطی به اداره برق نداره.من سوالم این بود چقدر طول میکشه اتصالی برق رو برطرف کنند،آخه یه شهرک نزدیک خونه‌مون برق‌شون وصل شده واسه ما هنوز وصل نشده

همه ی محل هی تماس بگیرید...

نیم ساعت پیش زنگ زدم گفتند برق‌ محلتون اتصالی داره،بعد گفتند همکاران‌شون رو می‌فرستند.الان یه شهرک نزدیک خونه‌مون که همزمان با ما برق‌شون رفته بود وصل شده واسه ما هنوز وصل نشده

برق محله‌مون اتصالی کرده ربطی به اداره برق نداره.من سوالم این بود چقدر طول میکشه اتصالی برق رو برطرف ...

خب برق محله به اداره برق مربوطه .. و اونام تا جمع نشین نرین دمه اداره نمیان به این زودیا درستش کنن .. بعد هم .. سوالتو درست نپرسیدی .. بعد هم .. بابای هرکی تو اداره برقه می تونه جواب تو بده .. که البته خیالت تخت همین جواب رو بهت میده ..

نیم ساعت پیش زنگ زدم گفتند برق‌ محلتون اتصالی داره،بعد گفتند همکاران‌شون رو می‌فرستند.الان یه شهرک ن ...

وصل میشه..اگه اتصالی داشته باشه خطرناک ..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️