یه دختر پسره باهم بودن من از بغلشون رد شدم کیف باشگاهم دستم بود دختره برگشته بهم میگه فندک داری گفتم نه عزیزم😅 واقعا کیفه باشگاهو ندید؟ 😂ینی من به قیافم میاد فندک داشته باشم؟ ناامید شدم از خودم حالا من قبلش تو باشگاه ذوق میکردم که تونستم رکورده خودمو تو حرکته پلانک بزنم سه دیقه و ده ثانیه😂😂😂من خلاف سنگینم اشتباه زدن حرکاته ورزشیه بابا چی فکر کردین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/13206971/%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B4%D9%85-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%B4-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%DA%AF%D9%85سلام دوستان با معذرت از اسی لطفا این تاپیکمو گزارش بزنید گزارش زدید لایک کنید حمد صلوات بفرستم براتون
خب الان حالا خیلی از ورزشکارا اهل سیگار و مشروب و قلیون هستن ربطی نداره
چشمت به خودت نره
جو باشگاها خیلی بیخود شده
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚