2777
2789
عنوان

میخوام اعتصاب کنم

142 بازدید | 18 پست

گرفتار یه خانواده خیلی خسیس شدم

همه حسابای پدرشوهرم مسدود شده

مادر شوهرم و پدرشوهرم هر دو شاغلن ولی به هم پول نمیدن:/ مادر شوهرم ب حساب شوهرم پول ریخته که شوهرم بره قسط وامشونو بده بعد میگه بابات نفهمه من بهت پول دادم که قسط رو بدی چون بعد بهم پس نمیده:/

ومن میدونم به این بهانه میخوان از شوهرم پول بگیرن و بگن بعد بهت پس میدیم چون قبلنم این کارو کردن....

درصورتیکه شوهرم به من ک زنشم هیچی پول نمیده 

( نمیذاره من برم سرکار)

میخوام اعتصاب غذا و اب کنم تا تموم بشم 

خانواده حامی ندارم که طلاق بگیرم 

شوهرمم مشکل ژنتیک داره و ناباروره:/

تاپیک قبلی گفتم

تورو خدا بگید من چیکار کنم مادرشوهرم داره نابودم میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برعکسهخیلی قوی هستی که با همچین ادمایی تونستی طاقت بیارینمیتونی بری سرکار خودت؟

میتونم و از خدامه ولی نمیذاره انگار خوشش میاد که هردفعه التماس کنم بهم یکم پول بده چون اگه چیزی لازم داشته باشم نمیخره

میتونم و از خدامه ولی نمیذاره انگار خوشش میاد که هردفعه التماس کنم بهم یکم پول بده چون اگه چیزی لازم ...

ادم خوبیه؟

بقیه ویژگی های اخلاقیش خوبه؟

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

ادم خوبیه؟بقیه ویژگی های اخلاقیش خوبه؟

کار خلافی انجام نمیده ولی خیلی پنهون کاری میکنه و بعد که من میفهمم اول انکار میکنه بعد اشتباهشو کوچیک میکنه....مثلا از گوشیش فهمیدم خیانت میکنه اول میگف که اون زن فالوور فیک اینستا میفروشه و بخاطر همین حرف زدم باهاش ،بهش میگم چرا بهش میگی دوستت دارم و....میگه من کار بدی نکردم در حد پیامک بوده

یعنی خیلی با روانم بازی میکنه از جمله های من مگه چیکار کردم...من که خبر نداشتم....من اشتباهی نکردم..دست من نبوده...بعد همه اشتباهاتش  استفاده میکنه

نه خانواده خوبی ندارم وگرنه بخاطر مشکل ناباروریش میشه راحت جدا شد

ببین بگرد توی این سایت ها و پیج های کنکوری همیشه پشتیبان میخوان یکار انلاین پیدا کن با گوشی بتونی کار کنی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️