2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حجاب اونطوری ک همخ جام بزنه بیرون نیستم ولی خب موهام معلومه لباسامم نه کوتاه ن بلند متوسطه

منم خب کت کوتاه می پوشم ولی خب موهام کاملا بیرونه الان هد میزنم برای ماه رمضون چون دلم میخواد حرمت نگه دارم 

بیرون نمیرم کلا هر وقتم برم تو ماشین ام با لباس گل گلیو گشاد و بدون آرایش شالمم تو گردنمه گ ببینم میکشم سرم  برای همین الان نمیدونم بی حجابم بدحجابم یا چی😂😂

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

دوست منم حجاب نداره دوست پسر داره نمازم نمیخونه ولی روزه ستواسه من عجیب و غیر قابل درکهولی اگه خودت ...

من کلا کاری ب هیچی ندارم 

واسه دل خودم 

فقط موهام غیر ماه رمضون بیرونه آرایش مختصر 

منم خب کت کوتاه می پوشم ولی خب موهام کاملا بیرونه الان هد میزنم برای ماه رمضون چون دلم میخواد حرمت ن ...

قبول باشه ، آفرین که حرمت نگه میداری عزیزم

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

بعضی از اطرافیانم اینجورینچرا بد باشهحجاب از ایمان و یقین قلبی به دست میاد ، نه صرفا پشت بند بقیه چی ...

ممنون 💚🌹🤍

راستش در برابر حجابم مقاومت ندارم 

فعلا نمیتونم پذیرا باشم شاید ی روز شد نمی‌دونم ک 

الان دلم اینجوری آرومه