2777
2789
عنوان

نماز پر برکت

166 بازدید | 18 پست

چند وقت پیش یه شیر پاک خورده ای بهم گفت نماز استغفار بخون 😍😍......حتما سعی کنید این نماز رو که خوندمش هم خیلی آسونه تو نماز های   روزانتون جا بدین .....از اثراتش نگم براتون فقط سعی کنید مداومت داشته باشید حتی اگه اوایل به نظر برسه ظاهرا همه چیز داره بدتر میشه😊😊 اونجا دقیقا نقطه ایه که داره اصلاحات صورت میگیره تا هر چیزی در سر جای خودش قرار بگیره اونجا دقیقا نقطه ایه که باید محکم تر توکل و اعتماد کنید به خدا و با اعتقاد بیشتری این نماز  رو ادامه میدین ....از اثرات خوبی که داشت احساس سبکیه بعد  کم کم رشد شخصیتی پیدا میکنی دیگه هرجایی نمیری هر حرفی نمیزنی کم کم خواب های با معنی میبینی  عزتت پیش مردم بالا تر میره انگار پیش خدا عزیز تر میشی  نسبت به خودت و کارتان نکته سنج تر میشیی عقلت  معرفتت بیشتر میشه  و برکات خیلی زیادی که داره از افزایش رزق گرفته تا شفای بیماری و .....خانما  من قصد داشتم فقط مدتی بخونم ولی الان از خدا میخوام بهم توفیق بده تا آخرین روز زندگیم تا آخرین نفسی ک میکشم این نماز رو ادامه بدم .....در ضمن خانم ها در پایان نماز قبل از هر چیزی سعی کنید برای ظهور امام زمان عزیزمون دعا کنید ......اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوند خیلی مهربان و بخشاینده هست این دقیقا خودمون هستیم  با گناه و غفلت  خیلی از برکات و نعمت ها رو مسدود کردیم و حال خودمون رو ناخوش کردیم.....فقط مداومت و باور داشته باشید ...😊❤❤❤

نمازش کمتر از ۵ دقیقه طول میکشه  دو رکعت مثل نماز صبح فقط به جای سوره توحید  سوره قدر خونده بشه و بعد ش ۱۵  بار میگید" استغفرالله " ( لازم نیست و اتوب و الیه حتما گفته بشه) بعد میرید رکوع  در رکوع بعد از ذکر رکوع ۱۰ بار  " استغفرالله " میگید از رکوع که بلند شدین باز  ۱۰ بار میگید بعد میرید سجده  تو سجده هم بعد از ذکر سجده هم ۱۰ بار  میگید سر برداشتید یعنی بین دو سجده باز ۱۰ بار میگید  تو سجده دوم هم باز بعد از ذکر سجده  ۱۰ بار میگید  از سجده دوم هم که سر برداشتید باز ۱۰ بار میگید و رکعت دوم هم به همین روال ( یعنی بعد از  سوره حمد و قدر ۱۵ بار و بقیه مراحل ۱۰ بار) .....پیشاپیش خودتون رو واسه کلی حس خوب و رحمت و برکت آماده کنید .......مداومت و توجه رو فراموش نکنید 😊😊😍😍😍❤❤❤❤❤