2777
2789

90
بازدید
| 0 پست

سلام

این موارد خیلی کامل گفته لطفا مطالعه کنین

ببخشید به خاطر دعوا نشدن مجبورم قفل کنم تاپیک رو

*لطفا به نکات زیر بسیار توجه کنید*

*در خصوص غذا دادن به حيوانات خارج از خونه، خواهشاً این چند سطر رو مطالعه کنید و برای دوستانتون هم بفرستید:*

۱. تمام حیوانات به صورت غریزی بلدن غذا پیدا کنن و شکار کنن.

۲. وقتی مثلا به گربه‌ی تو خیابون غذای خشک می‌دید، اون گربه دیگه غذای تر نمی‌خوره، با اینکار به مرگش کمک می‌کنید.

۳. حیوانات برعکس آدما، اگه غذا نداشته باشن زاد و ولد نمی‌کنن. وقتی بهشون غذا می‌دید مرتب بچه میارن، این میشه که تعداد گربه‌های شهر تهران تو ۱۰ سال اخیر، ده‌ها برابر شده.

۴. وقتی اکوسیستم رو با غذا دادن دستکاری می‌کنید، جمعیت حيوانات بیشتر می‌شه، حالا غذای بیشتری لازم دارن پس میرن سراغ گونه‌های دیگه.

۵. ارزش یه سری حیوانات بیشتره، مثل یوز ایرانی، گور، پلنگ و.... شما با غذا دادن به سگ‌ها به منقرض شدن گونه‌های باارزش جانوری کمک می‌کنید.

۶. همیشه در طبیعت انتخاب طبیعی یا natural selection وجود داره. حیوونی که نتونه غذا پیدا کنه یا مریض باشه، محکوم به مرگه. ضعیف‌ها از بین می‌رن تا ژن قوی نسل رو ادامه بده.

۷. خیلی وقتا دیده میشه بچه‌ گربه‌ها رو می‌برن دامپزشکی چون مریضن، غافل از این که مامانش اونو ول کرده تا بمیره، چرا؟ چون میخواد نسلش قوی‌تر بشه.

۸. نکته انحرافی: یکی از دلایل افزایش animal lover ها، کاسب‌هاییه که در لباس دامپزشک از احساسات شما سواستفاده میکنن تا جیبتون رو خالی کنن!
مورد بعدی، پیمانکارای شهرداری هستن که به ازای تحویل هر لاشه سگ از شهرداری پول می‌گیرن، منطقیه که شما رو تحریک کنن تا به سگا غذا بدید تا تعداد بیشتری سگ رو معدوم کنن و از شهرداری پول بیشتری بگیرن!

۹. غذا دادن به حيوانات خارج از خانه، صرفا در مورد گونه‌های در خطر به انقراض و زیرنظر محیط بان باید صورت بگیره.

۱۰. 

متاسفانه قبول دارم

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونه درصد زیادی ژست حیوان دوستی دارن فقط

دقیقا یه پست گزاشته بودن توی یه شهر سگها راحت توی خیابون لم دادن بودن همه هم میگفتن افرین به فرهنگ مردم این شهر با این زبون بسته ها کاری ندارن اینام با مردم کاری ندارن!!درصورتی که خیلیا از سگ  میترسن بعضها اعتقاداتی دارن.اینا تا وقتی سیر هستن شاید کاری نداشته باشن و غریزه دارن ممکنه همنطوری دنبال کسی راه بیفتن یا صبحا به بچه مدرسه ای ها یا سالمندا حمله کنن.بعد ناراحت هم میشین چرا خودمون باعث میشیم بهشون سم بدن یا با چوب سنگ بزننشون یا هزتا کار دیگه که واقعا وحشیانه و نتیجه محبت و دخالت بی جا ست

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕