2777
2789
عنوان

نامزد عصبی و احساسی

127 بازدید | 10 پست

بسیار احساسیه زود عصبی میشه زودم فروکش میکنه و پشیمون میشه موقعیت خوبی داره دست و دلبازه خیلی محبت میکنه فقط مشکل من زودجوش بودنش هس بنظرتون درست میشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه پشیمون میشه عذرخواهی ام میکنه؟

شوهر من همیشه خدا سر چیزای الکی ک حتی من تقصیری ندارم باهام دعوا می‌کنه هرچی دلش بخواد میگه پشیمون هم نمیشه من اگه هم بشه بروز نمی‌ده انقد عوضیه هیچوقت هم ازم عذرخواهی نکرده 😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ببین هیچی درست نمیشه و ب قول دکتر هولاکویی رفتاری ک تو دوران نامزدی میبینید بعد اینکه میرید زیر ی سقف صد برابرشو در نظر بگیرید 

ببین وقتی عصبی میشه ناراحت شو اما با احترام زود نبخش ببین تاثیر داره

حالا خوبه پشیمون میشه عذرخواهی ام میکنه؟شوهر من همیشه خدا سر چیزای الکی ک حتی من تقصیری ندارم باهام ...

اینم قبلا اونجوری بود رو ندادم درست شد من نرفتم سمتش اخرش تسلیم شد

اینم قبلا اونجوری بود رو ندادم درست شد من نرفتم سمتش اخرش تسلیم شد

انشاالله ک بهتر بشه خوشبخت بشی الهی 

من ک از روز اول بهش رو دادم خودش روانی بود رو دادن من بدترش کرد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂