2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره فیلم و عکس عروسی هم زیاد سخت نگیر

عمرا بیشتر از یک الی دو بار فیلم عروسیتو ببینی 

اینو منی دارم میگم که خودمو برای تک تک‌جزعیات عروسیم پیر کردم 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

فقط لذت ببر.

از اتفاقات پیش بینی نشده ی روز عروسی ساده بگذر و به خودت و آقای داماد تو اون روز سخت نگیر.

خیلی روی اینکه بقیه چی کار می کنن زوم نکن، این شب شب شماست پس با همسرت لذتش رو ببر.

ساقدوش و دوماد ریختن رو هم؟

نه اینا ۸ . ۹ تا دوست بودن بعضیا متاهل با شوهر بعضیا مجرد دختر و پسر میرفتن گردش و مهمونی یبار نمیدونم چی میشه تو یکی از مهمونیا دعوا در حد بزن بزن میکنن و کات میکنن و ادامه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

سعی کن بچه کم دعوت کنی یا اگه دعوت میکنی با یکی هماهنگ کن که بچه ها وسط نیان

یه عروسی دعوت بودیم از فامیلامون نبود دوست خالم بود 

بعد یع عالمهههه بچه بود ینی ببین هرکی وسط بود فقط بچه سال بود اصلاااا بدرد نمیخورد یا همش بچه ها وسط رقص تانگو میامدن وسط قشنگ گند زده شد ب عروسیه بنده خدا انقد دلم سوخت

وای ینی خیانت؟؟

نه بابا دعوا و بزن بزن

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بیخیال باشبدون هرچی بشه باید بهت خوش بگذرهبدون چیزایی رخ میده خارج از برنامه نباید بهم بریزی براشونو ...

اصولا ادم بیخیالی هستما ولی سر این موضوع خیلی نگرانم و استرس دارم